İlk başta şu detayları pek umursamıyorsun ama adamı tanıdıkça bu detaylar çok anlamlı gelmeye başlıyor. Oden kesinlikle üzecek hepimizi. Ve belli ki kalleşçe indirilmiş reyiz..
Son düzenleme:
İlk başta şu detayları pek umursamıyorsun ama adamı tanıdıkça bu detaylar çok anlamlı gelmeye başlıyor. Oden kesinlikle üzecek hepimizi. Ve belli ki kalleşçe indirilmiş reyiz..
Gözleri olmayan adamı bile ağlatmış vay be oden reis!!
Alabastayı okuyan zaten her şeyi anlar. Neyse şimdilik siz ağlayın sonra ben gelip ağlatmaya devam edeceğim.@Sir Crocodile Peki Croco’nun seviyesi için şöyle desek nasıl olur ? Croco’nun seviyesi = Ray üstü - Alabasta Luffy altı @Eustass Captain Kidd Sen anlarsın bu işlerden bir formül bulsana bize
Luffy kendinden güçsüz adamdan mi eğitim almış şimdi ?@Sir Crocodile Peki Croco’nun seviyesi için şöyle desek nasıl olur ? Croco’nun seviyesi = Ray üstü - Alabasta Luffy altı @Eustass Captain Kidd Sen anlarsın bu işlerden bir formül bulsana bize
Galiba o şekilde filme bakarsak film öyle diyor.Senin Shanks üstü amiral altı gibi bir denklem çıktı:Luffy kendinden güçsüz adamdan mi eğitim almış şimdi ?
http://www.korsanfan.com/konu/crocodile-luffynin-annesi-mi.4668/ Şu konuyu tavsiye ediyorum sana iyi oku.İnsanlar artık kadın olduğunu kabullenmiş acaba annesi mi diye merak ediyorlar. Anla artık şu seriyi be gerçekleri algıla artıkKonuya gerek yok ben seriyi kör gözle okuyan bazı arkadaşlara bunu madde madde açıkladım. Hala bunun olacağını bekleyen de varsa onun için üzülürüm sadece.