Yapma, Bleach baya baya bu çizgide ilerledi.
Sadece üstü kapalı anlatımı vardı.
Hikaye anlamında kendini tekrar etmeyi mi kastediyorsun ? Valla öyle görünüyor olabilir ama serideki tüm ırkları tek tek işledi işte.Shinigami,Hollow,Fb en sonda da Quincy.Adım adım krala bağladı yaşanan olayların tek sebebi ruhlar kralı ve düzendi.
Yahu One piece sürekli ileriye gidiyor deniliyor hikaye anlamında.Birşeyin ileri gittiği yok arkadaş 1000 bölüm olmuş hani merak ettiğiniz gizemlerden neyi öğrendiniz ?
Siluet manyağı olduk hepimiz.
Mevzu tekrar etmekse ayna gibi arclar birbirinin görüntüsünü veriyor.Skypiea bakayım dedim geçen bildiğin Dressrosa yahu.
Oyun temasından tut 4 rahip - yöneticiye kadar.Sondaki kıyım riskine dek hep aynı.Biri tanrıyım diyor diğeri de tanrı gibi davranıyor.
Bütün seriler bir şablon üzerinden ilerliyor.Mangakalar farklılık uğruna riske atacak bir düzene girişmezler.Hani GOT dizisi gibi şaşırtayım düşüncesi uğruna.Öyle olsa toparlamak için bir düzine senarist gerekir.Karakterlerin kendileri bile bilmez nereye doğru yol alacaklarını.Gizem olarak neyi açıkladığın önemli.Bu konuda da One piece serisinin çok cimri olduğunu biliyoruz.
@Raiden
Güzel bir geyik yaparsın sanmıştım bu mudur yani