Birebirse Kaido alır diyor halk. Millet iradesine de saygı duyun be kardeşim.Oden ölmemiş olsaydı, tek başına Kaido'yu alırdı. Geri kalanlar da Big Mom ile uğraşırlardı.
Birebirse Kaido alır diyor halk. Millet iradesine de saygı duyun be kardeşim.Oden ölmemiş olsaydı, tek başına Kaido'yu alırdı. Geri kalanlar da Big Mom ile uğraşırlardı.
O halk Oden'i görmemiş. Ölü adam nasıl alsın Kaido'yu?Birebirse Kaido alır diyor halk. Millet iradesine de saygı duyun be kardeşim.
Bir adamın son sözüyle oynayacak kadar...Küçücük çocuğa söylediği son sözler bile ne kadar kötü ya...
Bir insan ölüyor ve rahatlıyorsunuz.One piecedeki en rahatlatıcı sahne.
Orochi 1, Law 2. Nasıl hoşuna gitmiş şeytanın...Küçücük çocuğa söylediği son sözler bile ne kadar kötü ya...
Adeta bir terapi.One piecedeki en rahatlatıcı sahne.
İşte çocuk öyle birinin yanında yetişirse böyle olurOrochi 1, Law 2. Nasıl hoşuna gitmiş şeytanın...
Hahahah Bak bak hemen nasıl küsüp gidiyor. Tamam tamam hadi kızmaBir adamın son sözüyle oynayacak kadar...
Cık cık cık.
İflah olmazsınız siz.
Sağ ol canım sende Ama @01746 Ro shi nan te küstü bana sanıırmEğlendirdiysek ne hoş
Sen adamsın
Yok ya at bi güzel corazon fanartı bak nasıl affediyorSağ ol canım sende Ama @01746 Ro shi nan te küstü bana sanıırm
Küsmedim. Cık cık'ladım sadece.Ama @01746 Ro shi nan te küstü bana sanıırm
Dof fanartı olmaz mı?Yok ya at bi güzel corazon fanartı bak nasıl affediyor
İyi bakalım Oden’in kestiği domuz>RosinanteKüsmedim. Cık cık'ladım sadece.