Üye silindi 1004
Croco çok rahat zorlamıştır Beyazsakal'ı kimsenin bundan şüphesi olmasın.Croco = WB olunca forum zirveye varmış demektir. Gerçi rivali diyen vardı ama.
Croco çok rahat zorlamıştır Beyazsakal'ı kimsenin bundan şüphesi olmasın.Croco = WB olunca forum zirveye varmış demektir. Gerçi rivali diyen vardı ama.
Niye herkes Croc hakkında bu kadar ağlıyor onu anlamadım ben...@Sir Crocodile Corco kum tanelerine bile haki basacak güçte geri dönecek, sen bu dalgalara bakma.
Croco=WB,Dof=Fuji.Croco>>>Dof kesin yani.Croco = WB olunca forum zirveye varmış demektir. Gerçi rivali diyen vardı ama.
Adam Luffy'i deldi, pek çok arkadaşın kuyruk acısı oradan.Niye herkes Croc hakkında bu kadar ağlıyor onu anlamadım ben...
İnsanlar Wb'nin çocuk yapmak yerine yetimleri gemisine topladığını düşünse; Croco ve Wb dövüşünü daha iyi anlayacaklar. Wb belki de Croco'nun elini aldı, Croco ise onun adamlığını aldı!Croco çok rahat zorlamıştır Beyazsakal'ı kimsenin bundan şüphesi olmasın.
Onu da dövüş esnasında yapmamıştı aslında.Adam Luffy'i deldi, pek çok arkadaşın kuyruk acısı oradan.
Beyazsakal'ın takımları çalışmıyor zaten. Çalışıyorsa bile eksik çalışıyor oğlu diye çıkan tipin şekli belli. Vegapunk gelse bile düzeltemez.İnsanlar Wb'nin çocuk yapmak yerine yetimleri gemisine topladığını düşünse; Croco ve Wb dövüşünü daha iyi anlayacaklar. Wb belki de Croco'nun elini aldı, Croco ise adamlığını!
Croco eskiden meyveye sahip değilmiş.Wb bir koymuş toza dönüştürmüş bunu.Croco çok rahat zorlamıştır Beyazsakal'ı kimsenin bundan şüphesi olmasın.
@Yubashiri-samaCroco=WB,Dof=Fuji.Croco>>>Dof kesin yani.