Bazı Wb fanları onu oğlu olarak kabul etmiyor zaten kusar gibi ifadeyle tepki veriyorlar.Beyazsakal'ın takımları çalışmıyor zaten. Çalışıyorsa bile eksik çalışıyor oğlu diye çıkan tipin şekli belli. Vegapunk gelse bile düzeltemez.
Bazı Wb fanları onu oğlu olarak kabul etmiyor zaten kusar gibi ifadeyle tepki veriyorlar.Beyazsakal'ın takımları çalışmıyor zaten. Çalışıyorsa bile eksik çalışıyor oğlu diye çıkan tipin şekli belli. Vegapunk gelse bile düzeltemez.
Katakuri mi bu?
Şaşırtmadı. Onlar kibritçi kızı oğlu olarak görüyor her şeyden önce ya da havalı Marco'yu. Cidden onun oğlu çıkarsa WB fanlarını zor günler beklerBazı Wb fanları onu oğlu olarak kabul etmiyor zaten kusar gibi ifadeyle tepki veriyorlar.
Adam buna kum saati attı sana bu kadar süre diye. Bu da adamdı vb.Onu da dövüş esnasında yapmamıştı aslında.
Bizim salak Luffy acemiliğin verdiği etkiyle insanları kurtar falan gibisinden 40 yıllık arkadaşıymışçasına konuşmaya kalktı bu da taktı kancayı direk.Sürpriz şekilde deldi işte tecrübeyi konuşturdu.Şimdi mangaya tekrar bakmak gerek ama öyleydi diye hatırlıyorum sanki.
Rosinante'yi kavganıza dahil etmeyin hüleyn!Hahaha Croc sanki en iyi tekniğiyle saldırdı bacağı ile durdurdu diye yorum yapiyon bir de.
Bir sahne önce kıs kıs gülerken şu tipe düşmesi bile yeter. Zaten daha sonrasında gelip bulaşmadı daha.
Abisi tabi lan Rosi bile Croc abisini okuyor. Doffy de Croc'a özeniyor zaten.
Kibritçi kız Ace değildir umarım.Lütfen. Ace anısına saygısızlık yapmayalım.Şaşırtmadı. Onlar kibritçi kızı oğlu olarak görüyor her şeyden önce ya da havalı Marco'yu. Cidden onun oğlu çıkarsa WB fanlarını zor günler bekler
Douglas Bullet işteKatakuri mi bu?
Gerçekler bunlar lütfen!Rosinante'yi kavganıza dahil etmeyin hüleyn!
Yani doğru anlattıkların.Ama demek istediğim işte Luffy tam vs modunda değildi dövüşmüyordu zaten konuşurken ölümcül darbe aldı.Bir Robin vs Croco gibi gardını almış iki kişi yoktu.Adam buna kum saati attı sana bu kadar süre diye. Bu da adamdı vb.
Croc "zaman bitti" deyip Sablesi yapıp Yuba'ya gönderince Luffy de artistlik yaptı "Durdur şunu" falan diye. O da taktı kancayı "Kiminle konuşuyorsun? Kime emir veriyorsun?" babında. Adam zaten zaman verdi zaman bitince de...
Onu anladım canım hahaha. Katakuri dövüşündeki kral haki sahnesine benzettim. Gerçi o bundan daha iyiydi atmosfer olarak.Douglas Bullet işte