Fan isteklerini atıp bunu yazmak...Seninkisi korsanlığı bırakıp hayvan hakları savunucusu olmuş hala Yeni Dünyayı ötürüyor diyorsun @Sir Crocodile
Haterliği kenara bırak küflü kılıç.
Fan isteklerini atıp bunu yazmak...Seninkisi korsanlığı bırakıp hayvan hakları savunucusu olmuş hala Yeni Dünyayı ötürüyor diyorsun @Sir Crocodile
Zoro eş rütbedeki Pica'yı 10 dakikada paketleyemedi kese kese bir hal oldu kayaları da sonra uçuruldu falan öyle halletti.Aynı konumdaki adamı o kadar kısa sürede nasıl paketlesin Zoro ve Sanji.Üst düzey yönetici dediğin adamı Sanji veya Zoro beş bilemedin on dakika içinde paketlerdi. Kızı mevzu olunca iman gücüyle anca indirebildi üst düzey yöneticiyi. Vergo çok rahat indirirdi Kyros’u. Coby fazla iyi niyetli bir çocuk onun dediğini kıstas almam
Pica çok kötü bir örnek. Pica gibi ele avuca sığmayan birini kimse kısa sürede paketleyemez özellikle yeryüzündeyken.Zoro eş rütbedeki Pica'yı 10 dakikada paketleyemedi kese kese bir hal oldu kayaları da sonra uçuruldu falan öyle halletti.Aynı konumdaki adamı o kadar kısa sürede nasıl paketlesin Zoro ve Sanji.
Coby kıstas olarak alınıyor çünkü doğuştan müthiş k.haki var bu elemanda biliyorsun.Kyros ile karşılaşınca da Luffy'nin Ossan güçlüsün demesi gibi adamın güçlü olduğunu radarları algılıyor.Görmesine bile gerek yok.
Luffy uçan kuşu tayfaya davet ediyordu.@Aiden Sence Shanks Marco'yu tayfasına davet ederken onu Beckman'ın astı yapmayı mı düşündü yoksa Marco'yu daha güçlü görüp Beckman'ı mı onun astı yapacaktı
Shanks'ın Luffy gibi güçlü güçsüz ayırt etmeden tayfasına adam alacağını sanmıyorum ben Direk gücünden etkilendiği için istiyordur bana kalırsa O değil Beckman-Roo-Yasopp arasında bir hiyerarşi falan bekliyor musun ?Luffy uçan kuşu tayfaya davet ediyordu.
Shanks de tamamen Luffy kafası ile etmiştir. Beckman, Yasopp ve Roo yaptıkları ile dikkat çekmiş adamlar. Özel rütbe yoktur, Marco daha güçlü olsa da Beckmana kalırdı gibi. Marco ast olurdu
Tayfaya Law gelse çok hax de guclu olsa yine de Zoronun sağ kol olacağı gibi.
Zoro Sanji gibidirler. Aralarında birbirlerine eşit davransalar da sıralama belli oluyordur. King - Jack, Katakuri - Smoothie falan beklemiyorum pek.Shanks'ın Luffy gibi güçlü güçsüz ayırt etmeden tayfasına adam alacağını sanmıyorum ben Direk gücünden etkilendiği için istiyordur bana kalırsa O değil Beckman-Roo-Yasopp arasında bir hiyerarşi falan bekliyor musun ?
Usopp'un dünyadan bi haber köylü babasını direkt tayfasına katmış adam Shanks. Muhtemelen her gördüğüne gelsene diyor.Shanks'ın Luffy gibi güçlü güçsüz ayırt etmeden tayfasına adam alacağını sanmıyorum ben Direk gücünden etkilendiği için istiyordur bana kalırsa O değil Beckman-Roo-Yasopp arasında bir hiyerarşi falan bekliyor musun ?
Ama Yasopp'u özellikle arıyordu. Hatırlasana "Yasopp adında birini arıyorum..." diyordu. First nakama YAsopp.Usopp'un dünyadan bi haber köylü babasını direkt tayfasına katmış adam Shanks. Muhtemelen her gördüğüne gelsene diyor.
@Dr. Hiluluk Bahsetmiş adam Yasopp'un namını duyup geliyor sırf oraya Güçlü adamlar aradığı ana kadro için oldukça bariz.Usopp'un dünyadan bi haber köylü babasını direkt tayfasına katmış adam Shanks. Muhtemelen her gördüğüne gelsene diyor.