Baloon yazmışım lanajdjfdkfjfjksLaboon değil miydi o?
O kadar balon muhabbetinden sonra xd
Baloon yazmışım lanajdjfdkfjfjksLaboon değil miydi o?
Artık ellerim kendi kendine yapıyor bunları :dNarini'nin kelime oyunları bunlar Rosa.
Korkudan içine sıçan magma adam....
Vuooo 100 milyonluk Luffy meğersem amiral indirmiş. Luffy alabastada annesini dövdüden sonraki duyduğum en komik şey bu.Croco Amirallerle aynı karede yan yana çizilmiş bu onun gücünün bir göstergesi. Yazar burada aynı güçlerde demiş bunu göremeyen de gitsin lastik koklasın.
BTW Mihawk fans be like.
Çok fazla kum koklayınca ben de böyle düşünüyorum.Croco Amirallerle aynı karede yan yana çizilmiş bu onun gücünün bir göstergesi. Yazar burada aynı güçlerde demiş bunu göremeyen de gitsin lastik koklasın.
BTW Mihawk fans be like.
100 sayfa için kimilerince köpek diye anılan 2 karakter yarışıyor.An itibariyle Mihawk - sama karakter tanıtımlarında en çok yorum almayı başaran karakter olarak zirveye kurulmuş.Reise bir saygı duruşu lütfen. İleride forum tarihçileri bu günü yazacak.
Üşenmedin bu yüzden konuyu hortlattın değil mi ? Ulan ne fanlar var ya. Site ismi harbi hakkını veriyor.100 sayfa için kimilerince köpek diye anılan 2 karakter yarışıyor.
Mihawk 98'de, Akainu 99.
Alabasta saçma deyip sonra böyle bir yorum yapmak :SVuooo 100 milyonluk Luffy meğersem amiral indirmiş. Luffy alabastada annesini dövdüden sonraki duyduğum en komik şey bu.
Senin bir şey koklamana gerek yok. Oksijen bile belli noktalarda bu kafayı yaratiyor.Çok fazla kum koklayınca ben de böyle düşünüyorum.
Ben hortlatmadım ama reis tarihe geçti.Üşenmedin bu yüzden konuyu hortlattın değil mi ? Ulan ne fanlar var ya. Site ismi harbi hakkını veriyor.
Alabasta saçma da o kadar da saçma değil yani saçmalığın da bir sınırı var.Alabasta saçma deyip sonra böyle bir yorum yapmak :S
Senin bir şey koklamana gerek yok. Oksijen bile belli noktalarda bu kafayı yaratiyor.
Alinma he şakasına takılıyorum.