Hmm. Merak ettiğim bişey var, bi fikir almak istiyorum.Baskın Kostümü'nü kullandığı için kızgın değilim direkt olarak . Kullanmayacağını çok net bir şekilde söylemesine rağmen kullandığı için kızgınım . Çok zor bir durumda olsa umursamazdım ama zor bir durumda falanda değildi . Söyledikleri ile yaptıkları çelişen karakterleri sevmiyorum . Mesela Zoro Shusui'yi asla bırakmayacağını söylese ama sonra Enma'yı kabul etse Zoro'ya da sinir olurdum . Beleş power up dememin sebebi o kostümü kullanmak için bir ön koşul olmaması . Yine Zoro'dan örnek vereyim Enma'ya sahip olan herkes direkt power up alsa ve kılıcı tam potansiyeliyle kullanabilmek için bir ön koşul olmasa Zoro içinde beleş power up aldı derdim . Uzun lafın kısası Sanji Baskın Kostümü'nü kullanmayacağını çok net bir şekilde söylemeseydi '' Hm kullanırım ben bunu güzelmiş yahu '' deseydi Sanji'ye bu konuda çok sinir olmazdım .
İlk fasıl, Sanji kendisi yüzünden daha fazla insanın evinden barkından veya ne bileyim işte işletmesinden belki de hayatından olmaması için Page1 ın karşısına çıkıyor. İmparatora karşı savaşıyoruz birini kurtarmak için inatçılık iyi bir seçenek değil, gururumu bir kenara bırakıp bu işi çabucak halletmeme yardım edecek bu şeyi kullanacağım diyor. Yani zaten kendisine çuvaldızı batırmış :S
Page1 ı belki kutu kolayı kullanmadan da alırdı fakat P1 destek çağırmıştı ve Law o arada Drake veya Hawkins bizden birini görürse sıkıntı büyür dedi. Yani dövüşe suiti kullanmadan devam etse sıkıntı, kimliğini gizlemeli. Hatta suit işi hızlı bitirmesine yarıyorsa daha iyi işte kimse gelmeden bitirecek ki bitirmişti de.
Oradaki insanları bırakıp gidebilirdi belki ama onu yapacak pek kimse yok bizim tayfada. He işte Law diyordu bi tek, benim için sorun değil bırakalım diye. Neyse, yani bunlar birleşince (dövüş açısından) zor durumda kalmamış olsa da kişisel mevzular, durumun aciliyeti ve gizlilik açısından kullanması bi yerde meşrulaşıyor.
İkinci fasıl, diyelim ki Sanji bunları dile getirmedi ve suiti kullanmadı fakat bi kargaşa oldu yanlışlıkla suit aktif oldu ve Sanji kendini suitin içinde buldu. Suiti nasıl çıkaracağını bilmeden P1 ı dövdü diyelim. O zaman bi kızgınlık duyar mıydın?