Dediğine katılmıyorum. Sanji Vergoyla dövüşürken aslında iyi bir performans gösterdi.Pica ve vergo dövüşlerini hep Oda'nin zoroyla sanjinin zayifliklarini gosterme dövüşü olarak görmüşümdür.
Sanji vergo dövüşünde k.hakisinin yeterli olduğunu göstermiştir. Vergodan daha çevikti ve 2 kere duvara uçurdu. Ancak b.hakisi yetersiz olduğu için bu hamleleri cok etkili olmadi ve bacağı çatladı.
Zoro da Pica dövüşünde b.hakisinin yeterli olduğunu gösterdi. Taslari pasta keser gibi kesti. Ancak k.hakisi yeterli olmadiği için bir türlü picaya ulaşamadi. Neticesinde dövüşün uzamasina sebep oldu ve picayı elinden kaçırdı.
Bana bu iki dövüş çok ayni geliyor. Yok efendim zoro yardim aldı, yok efendim vergo sanjiyi alirdi muhabbetlerine hiç katilmiyorum. İkisi de karşısındakini yenecek güçteydiler. Sanji biraz daha zorlanirdi sadece o da vergo picadan güçlü olduğu için.
Yoksa 2y önce hep luffy, zoro, sanji ayni ligin oyunculari olarak gosterildi. Güçleri birbirlerine yakındı. Cp9 arctan sonra luffy biraz one cikarildi sadece. Ama biraz. 2y sonra seri daha luffy merkezli olduğu için tayfanin power uplarini goremedik. Bu arc zoro ve sanji rüstünü ispat edecektir.
Dövüşün başlarında fena değildi. Pek etkilememiş olsa da bir hasar vurdu.
Smoker'ı oyun hamuru gibi yoğuran bir adamın karşısında gayet iyiydi.
Savaş uzasaydı ne olurdu bilmiyorum. Ama Smoker çöpü gibi elek olacağını sanmıyorum.