Kuina bu serinin (okuyucuya verdiği his açısından) Sakura'sıdırSen ne anlarsın :/
Kuina bu serinin (okuyucuya verdiği his açısından) Sakura'sıdırSen ne anlarsın :/
King tokatlamıştır senin ödülün anca Jack kadar olacak deyipBurnunu göçürmüş King. Bu arada Vivre card çöp çıktığına göre. Belki de Kata'nın ağzını King yardı :d. Veketken tokatlamış yarmayı.
+1.500.000.000Kuina bu serinin) okuyunca verdiği his açısından) Sakura'sıdır
Alakasız karakterler. Hem Tashigi'nin screen time'ı Sakura kadar olsa ohoo, çoktan Sakura seviyesini aşmıştı.Kuina bu serinin) okuyunca verdiği his açısından) Sakura'sıdır
Düşün artık verdiği his daha bile kötü.Alakasız karakterler. Hem Tashigi'nin screen time'ı Sakura kadar olsa ohoo, çoktan Sakura seviyesini aşmıştı.
Tashigi denilince aklıma bu geliyor.Sen ne anlarsın :/
Tashigi denilince aklıma bu geliyor.
Sadece yazıyı değiştirip "neden beni kesmiyorsun" diye yazmak gerek.
Tashigi'ye yeterli zaman verilse çoktan low-mid kage sınıfını aşmıştı. Yani Sakura'nın fiziksel gücü Luffy kadar var, tek sorun Byakugou'su Tsunade kadar iyi değil.Düşün artık verdiği his daha bile kötü.
Olur öyle Ben de geçen bırak denk olmayı daha güçlü bile olamaz yazmıştım@Dr. Hiluluk @Miyata Ichirou cümlenin ırzına geçmişim :d düzelttim şimdi.
Ordan esinlendim zaten.Kaido Doffy olayına döndü bu