Magellan sağ kol seviyesi ise 2 yıl önce hemen hemen onla denk olup 2 yılda güçlenip üzerine hax bir meyve yiyen adam ne seviyesi oluyor ?Shiryu'dur bence. Magellan'ın rakibiymiş, Magellan da sağ kol seviyesi bildiğiniz gibi.
Magellan sağ kol seviyesi ise 2 yıl önce hemen hemen onla denk olup 2 yılda güçlenip üzerine hax bir meyve yiyen adam ne seviyesi oluyor ?Shiryu'dur bence. Magellan'ın rakibiymiş, Magellan da sağ kol seviyesi bildiğiniz gibi.
Bence meyve hax değil. Gözlem hakisi denen bişey var.Magellan sağ kol seviyesi ise 2 yıl önce hemen hemen onla denk olup 2 yılda güçlenip üzerine hax bir meyve yiyen adam ne seviyesi oluyor ?
Shiryu'dur bence. Magellan'ın rakibiymiş, Magellan da sağ kol seviyesi bildiğiniz gibi.
Bir numaralı tümenleri görüyorum ben orada bir tek Shiryu gereksiz duruyor.O fazla zayıf
Gözlemin çok sağlam olması gerekiyor muhtemelen ama onun için Absalom'un kullanmasıyla gidipte Shiryu'nun kullanması aynı olmayacak çünkü.Bence meyve hax değil. Gözlem hakisi denen bişey var.
Marco dışı iyi olan yok :/
Yakında Zoro'da eklenir
Ben Zoro ile yakıştırıyorum. İkisi arasında bir çekim var. Klasik shounen kadın karakterlerinde olan korumaya muhtaç kadın algısını yıkmaya çalışıyor hatta kendince.Tashigi bu serinin en saçma, gereksiz, çöp karakteridir.
Kata hariç demek istedin sanırımMarco dışı iyi olan yok :/
Yüzü ve kaşkolu çok orantısız olmuş. En güzelleri King ve Shiryu olmuş yine.Kata hariç demek istedin sanırım
Marco hariç hepsi iyi
Yakında Zoro'da eklenir