Neyse Flambe malından 1000 kat daha iyidir Tama.KIBIIII DANGO
Neyse Flambe malından 1000 kat daha iyidir Tama.KIBIIII DANGO
Normalde o ifadeyi mochi ile de yapabilir bu arada. Belki de yapmıştır xDKIBIIII DANGO
Evet Bonney'in Teach'i alması da Law'un Hawkins'e tek atması aynı şey. : )Beni öldürür diyor Hawkins.Ayni şey.
Ne alaka : )Evet Bonney'in Teach'i alması da Law'un Hawkins'e tek atması aynı şey. : )
Ben ta hapishane önünde yolunu kesip, "üç adamının canını kendime bağladım" dediğinde dediydim "bu Hawkins ne biçim adam, insan mevkidaşından korkar mı? Dengine bu kadar hazırlık ne demek." diye de millet inanmadıydı.Law sonra ne yaptıysa beni öldürür diyor bide aynı Hawkins
Aynen biliyorum Bu arada o avatar ne
Niye bozuyorsun ya. Kırk yılın başı daktir Law ovmuyordu biraz birazO sahnede beni öldürür demiyor Hawkins, adamlara beni öldürmek için sizi de feda eder diyor. Tam bir manipülasyon cümlesi fanlar için. Yanlış doğru gibi yerleşiyor zihinlere, büyük resmi görün artık, kanmayın, uyanın.
Hawkins Law'u yendi dediğim yeri at. Tek atamadı yara bere içinde her yeri dedim.Ne alaka : )
Hawkins net şekilde alamam diyor Lawu. Seride hangi karakterde gördün bunu, bu çaresizliği ? Zoro cabalayip Kumaya, tayfa Kizaruya. Bu olay başkasında yok