O Bonney farkından kaynaklanıyor. Tayfaya gelse keşke. Tayfa içi dinamiği de uygun hem.Zehahahahaaha. %0 Hawkins yanında 3 nova varken aglasin dursun
Kan da alıyor reis
O Bonney farkından kaynaklanıyor. Tayfaya gelse keşke. Tayfa içi dinamiği de uygun hem.Zehahahahaaha. %0 Hawkins yanında 3 nova varken aglasin dursun
Kan da alıyor reis
Kid Luffye rakip olsa Killer çok güçlü olurdu ama işte.Bonney de çok güçlü bence meyvesi hax, kız büyük ihtimal tüm Karasakal tayfasıyla dövüştü yakalanması normal. Ödüllere bakarak bir şeyler çıkarmak yanlış. Benim için en güçsüz görünen nova Killer şuanlık ama o da ileride çok güçlü çıkabilir. Belli olmaz.
Orada Hawkins'de de ciddi bişi yoktu.
Heh bak beni anlamış.Sen demek istediğini tam anlayamadın sanırım. Hapishane öncesinden bahsediyor. Bütün kozlar Hawkins'te iken Law'ı parmağında oynata bilecekken Law, Hawkins'i istediği gibi yönlendirdi. Hawkins hapse tıkmadı Law paşalar gibi kendi iradesiyle girdi.
Orada bile sözlü olarak galip Law'dı.
Law'un yeteneği zaten Hawkins'e en uygun isim, fiziksel olarak kesmeden de ikiye ayırabilir. Attığım sayfada da öyle yapmış. Bu kolayca aldığını göstermiyor.Heh bak beni anlamış.
Mesele yaraların çokluğu değil yani.
Hawkins'in o kadar koza rağmen, adama çizik bile atamadan Law'a "ağam" çeken duruma gelmiş olması.
Gelsin gelsin. Aynı Luffynin oburlugu Bak bucuyum artikO Bonney farkından kaynaklanıyor. Tayfaya gelse keşke. Tayfa içi dinamiği de uygun hem.
Ciddiye alamıyom hiç. : )Şu sahne filler mi bakiyim bari Teyit ettiriyim XD
Doktorumun en zayıf gördüğü Bonney vs yonkolari ipe dizen en güçlü adam bla bla Teach
Oha bak burada laf carpmadim. En güçlü Teachten kan alması hakkında ne diyorsun en zayıf nova olarak? : )Ciddiye alamıyom hiç. : )
Yani Teach kalkmış zincirlemiş, dövüş bitmiş, gel karım ol diyor. Orada reddetmek için vuruyor bunu ciddi bir feat olarak saymak akla mantığa hakarettir. Kaldı ki Teach o sıralar yonko değildi boyu bile uzamamıştı.Oha bak burada laf carpmadim. En güçlü Teachten kan alması hakkında ne diyorsun en zayıf nova olarak? : )
Üçlü tamamlanmış olur hem.Gelsin gelsin. Aynı Luffynin oburlugu Bak bucuyum artik
Reis arada yaş degistirir de işlevli kullanirdik