Law > 10000 can HawkinsO hasar hapse girdikten sonra elleri kelepçeli iken vardı. Sonrasında hiç bir şey yapamamış.
Ha Hawkins zeki adam önce ki yaraya oynadı diyorsan farklı bakış açısıdır. Anca yine oraya dokunabilmiş. Yaptığı ne ki sanki.
Law > 10000 can HawkinsO hasar hapse girdikten sonra elleri kelepçeli iken vardı. Sonrasında hiç bir şey yapamamış.
Ha Hawkins zeki adam önce ki yaraya oynadı diyorsan farklı bakış açısıdır. Anca yine oraya dokunabilmiş. Yaptığı ne ki sanki.
Vardı. Kanama durmuş olabilir ama yara öyle hemen geçmez. Yaptığı en fazla kelepçeli iken açtığı yaraya dokunmak olmuş olur.Yoktu. İki gün mü ne geçiyor üzerinden. İki gün boyunca dövdü mü?
Big Mom'ın çığlığı kralın hakisiyle kombin oluyordu sanırım füzeleri bile havada infilak ettirmişti.Bir de dedim ya adam enstrüman ile birini ikiye yarıyor. Logia olmasa nolur onu merak ediyorum işte. O meyveden çok güzel şeyler çıkar aslında da. Big Momun cigligina Katakuri Smoothie dayanamiyordu. Anlık sersemletecek şeyler olsa keşke
Law tehlikeli bir yeteneğe sahip hiç beklmediği bir anda bile yakalamış olabilir Hawkins'i adam kaçacağını tahmin etmemiştir çünkü.İkisi de süpernova. Aralarında bu kadar büyük fark olmasını beklemiyordum.
Bu yüzden bana göre Law zaten güçlüdür, çok güçlüdür evet, ama Hawkins de eziğin tekidir.
Hawkins adama karşı tayfasından üç kişiyi kendine canlı kalkan yaptı. (Yani onuki daha tehlikeliydi.)Big Mom'ın çığlığı kralın hakisiyle kombin oluyordu sanırım füzeleri bile havada infilak ettirmişti.
Law tehlikeli bir yeteneğe sahip hiç beklmediği bir anda bile yakalamış olabilir Hawkins'i adam kaçacağını tahmin etmemiştir çünkü.
La canı varken (hem de 3 tane) çizik atamadı işte gördük. Adamı kelepçeledikten sonra da kaşını azıcık çizmiş, dudağını patlatmış falan.
Hangi dövüşü diyorsun, çizik bile almadan adamlarını kurtardığı mı yoksa esirken almış olması da mümkün olan yaralarla ayrıldığı mı?
Neyi bana yazmadın?
Law sahnede rahat ve kendinden emin duruyordu. İnsan ikisine de bakınca ister istemez Hawkins'e üzülüyordu. Yani ben anlık üzüldüm. Hiç öyle bir sahne görmeyi beklemiyordum.Dövüş offpanel değil mi Law'un zorlanmadığı nereden çıktı ki?
Law daha güçlü zaten. Hawkins pragmatik biri eğer Law da benzer bir durumda kalsaydı mesela bir amirale karşı filan aynı şeyi yapardı gözünü kırpmadan. Korsan bunlar sonuçtaHawkins adama karşı tayfasından üç kişiyi kendine canlı kalkan yaptı. (Yani onuki daha tehlikeliydi.)
Ama Law daha en baştan nasıl bir üstünlük sağlamışsa, Hawkins çizik bile atamadan, her dediğini yapmaya karar vermiş.
Ben hapishane önündeki karşılaşmalarından ve sonrasında yürek korsanları serbest bırakılıp, Law'a kelepçe takılırken gördüğümüz vs'yi kast ediyorum.
Allam yarebbim nası çizik yok.
Orada Hawkins'de de ciddi bişi yoktu.Ben hapishane önündeki karşılaşmalarından ve sonrasında yürek korsanları serbest bırakılıp, Law'a kelepçe takılırken gördüğümüz vs'yi kast ediyorum.