Nasıl yendiği belli değil zaten. Tek bildiğimiz birisi Law'ı kurtarıyor. Law'da da hasar vardı hani. Kolay bir dövüş diyen neye göre diyor acaba. En son Hawkins'in canı da yoktu hem. :/Hawkins'i fazla küçümsüyorsunuz belki Law çok güçlüdür
Nasıl yendiği belli değil zaten. Tek bildiğimiz birisi Law'ı kurtarıyor. Law'da da hasar vardı hani. Kolay bir dövüş diyen neye göre diyor acaba. En son Hawkins'in canı da yoktu hem. :/Hawkins'i fazla küçümsüyorsunuz belki Law çok güçlüdür
Ben "En güçsüz süpernova'dır" dedim. Buna karşı argüman geldi, onu tartışıyorum şu an.Güçlü mü demedik. Dövüşecekler dedik. O tarz bir hayalkırıklığı da yaşamam.
Dövüş offpanel değil mi Law'un zorlanmadığı nereden çıktı ki?İkisi de süpernova. Aralarında bu kadar büyük fark olmasını beklemiyordum.
Bu yüzden bana göre Law zaten güçlüdür, çok güçlüdür evet, ama Hawkins de eziğin tekidir.
Sana karşı yazmadım ki...Ben "En güçsüz süpernova'dır" dedim. Buna karşı argüman geldi, onu tartışıyorum şu an.
Tek can Hawkins vs Mr.13 konusu açılmalıHawkins'i fazla küçümsüyorsunuz belki Law çok güçlüdür
La canı varken (hem de 3 tane) çizik atamadı işte gördük. Adamı kelepçeledikten sonra da kaşını azıcık çizmiş, dudağını patlatmış falan.Nasıl yendiği belli değil zaten. Tek bildiğimiz birisi Law'ı kurtarıyor. Law'da da hasar vardı hani. Kolay bir dövüş diyen neye göre diyor acaba. En son Hawkins'in canı da yoktu hem. :/
Hangi dövüşü diyorsun, çizik bile almadan adamlarını kurtardığı mı yoksa esirken almış olması da mümkün olan yaralarla ayrıldığı mı?Dövüş offpanel değil mi Law'un zorlanmadığı nereden çıktı ki?
Neyi bana yazmadın?Sana karşı yazmadım ki...
O olayın üzerinden iki gün geçiyor. İki gün boyunca kanaması durmadı mı?La canı varken (hem de 3 tane) çizik atamadı işte gördük. Adamı kelepçeledikten sonra da kaşını azıcık çizmiş, dudağını patlatmış falan.
O hasar hapse girdikten sonra elleri kelepçeli iken vardı. Sonrasında hiç bir şey yapamamış.Law'da da hasar vardı hani.
Yoktu. İki gün mü ne geçiyor üzerinden. İki gün boyunca dövdü mü?O hasar hapse girdikten sonra elleri kelepçeli iken vardı. Sonrasında hiç bir şey yapamamış.
Belki o iki gün içinde açılmış yeni yaralardır. Ben bu olasılığı dile getiriyordum aslında.O olayın üzerinden iki gün geçiyor. İki gün boyunca kanaması durmadı mı?