Doğru diyorsun Hiluluk san O değil ne olacak bu İppo'nun hali.Miyata İppo fanı, zaten kaliteli kadın karakter arayan birisi değil. :/ Senin de kafa gitmiş zaten.
Doğru diyorsun Hiluluk san O değil ne olacak bu İppo'nun hali.Miyata İppo fanı, zaten kaliteli kadın karakter arayan birisi değil. :/ Senin de kafa gitmiş zaten.
Yok yav haki falan açmış tashigi. Dugong'da boş durmamıştır. Güzel geçer kapışma. Sakura vs inodan sonra en iyi savaş sayılır belkiDugong tekler.
Tashigi geleceğin Bogard'ı olacak bence.Doğru diyorsun Hiluluk san O değil ne olacak bu İppo'nun hali.
Ben ippo falan anlamam. Tashigi çöp.Miyata İppo fanı, zaten kaliteli kadın karakter arayan birisi değil. :/ Senin de kafa gitmiş zaten.
Kureha öyledir, onu tenzih ediyorum.Nami, Hancock, Robin, Kureha vs. baştacıdır. Tashigi ise mürekkep israfıdır. (bence)
Tövbe deTashigi geleceğin Bogard'ı olacak bence.
Smoker da Garp olacak demenin ayrı bir yolu bu.Tövbe de
Bogard da anasının karnından öyle doğmamış her halde. Tashigi de potansiyel var. Yeterli azim ve istek var çünkü. Ama Oda Zoro'ya yanlayan biri olarak resmedecek. Big Mom'ı bile ne hallere soktu bak...Tövbe de
Winry'e en benzer karakter Mocha sanırım. Ben de çok severim Mocha'yı.Winry gibi karalterler lazım one piece'ye. Güçsüz ama yerini bilen. "Beni neden kesmiyorsun?" "Bak hakim ve askerlerim var göster kendini G-5!"
Oh rahatladım hadi eyw