Ne çıkacaklar ? içlerinden Katakuri mi fırlayacak bu kekoların İvankov 'da komutandıGüçlerini görmeden hemen kazma oldular yani.İyiymiş
Ne çıkacaklar ? içlerinden Katakuri mi fırlayacak bu kekoların İvankov 'da komutandıGüçlerini görmeden hemen kazma oldular yani.İyiymiş
Bugün gördüğüm en komik yorumlardan biriydiYetişkin bir Kizaru'nun şu seride delik deşik edemeyeceği tek bir sağ kol bile yoktur. Ödülünden dem vurulan Beckman da dahil buna.
Büyük ihtimalle senin dediğin gibi olacak ama ben bir süpriz bekliyorum. One Piece bulup döndükten sonrası için.Bu arctan sonra olursa olur ya bence. Çünkü Raftel ve Son savaş olacak yakında. Poneler 3 olacak bu arc. Elbaf çok yakınlarda.
Raftel öncesi bir God Valley civari yerde Teach ile vs atar Luffyler.
De get la. :/Bugün gördüğüm en komik yorumlardan biriydi
Alsın çiçeğini çikolatasını öyle gelsin. Bir de Sanji enişteyi ikna etmesi lazım. İşi zor. Robin için katlanacak artık.
Marco, Ben, seri sonu Shiryu>Kizaru. Sen ne anlatıyon ?De get la. :/
Aksi örneğe Bepo deseydin ya. Gerçi o tayfanın tamamı vasıfsız.Zoro.
Kaptanına hiç acımadan tekme atan kişi en kıymetlisi olamaz.
Tayfaya içgüveysi olma ihtimali var, ne diyosun.Alsın çiçeğini çikolatasını öyle gelsin. Bir de Sanji enişteyi ikna etmesi lazım. İşi zor. Robin için katlanacak artık.
Akşamına suikast yer net. Ama momoyu döverse belki sempati kazanır bizimkilerdenTayfaya içgüveysi olma ihtimali var, ne diyosun.
Akşamına suikast yer net. Ama momoyu döverse belki sempati kazanır bizimkilerden