Gerçeği inatla görmek istemiyorsun.Az kaldı zaten görürsünÖyle bir dünya yok.
Gerçeği inatla görmek istemiyorsun.Az kaldı zaten görürsünÖyle bir dünya yok.
Bu arctan sonra olursa olur ya bence. Çünkü Raftel ve Son savaş olacak yakında. Poneler 3 olacak bu arc. Elbaf çok yakınlarda.Bence kesinlikle olur ama hikayenin sonuna da koyulabilir düşüncesindeyim. Yanlış hatırlamıyorsam babalığın bölgesindeydi. Şuan muhtemelen BB'in tayfasında olan bir bölge olma ihtimali yüksek. Bu yönden de oldukça belirsiz bir zamanda ziyaret edilir diye düşünüyorum.
Yok ama ödül de kaptan dan sonra gelen genelde sağ kol olarak görülüyor tayfanın en kıymetlisi ve iş yapanı ::))Böyle bi kuralmı var?
Gerçeği görmek istemeyen asıl sensin Fuji'ye bakıp görebilirsin halbuki.Sağ kol dediğimiz adamların hepsi amirallerle kapışır.Ha yener ya da yenilir.Amirallerin meyveleri özelse sağ kolların da kendilerine has özellikleri var.Gerçeği inatla görmek istemiyorsun.Az kaldı zaten görürsün
Bir iki çiziğe karşı yakalanmak veya ölüm denk demek yani.İyiymişGerçeği görmek istemeyen asıl sensin Fuji'ye bakıp görebilirsin halbuki.Sağ kol dediğimiz adamların hepsi amirallerle kapışır.Ha yener ya da yenilir.Amirallerin meyveleri özelse sağ kolların da kendilerine has özellikleri var.
Yanındaki o kazmalarla fazla bile yapmış SaboBir iki çiziğe karşı yakalanmak veya ölüm denk demek yani.İyiymiş
Tamam.İyi de ödül dediğin zirilyon tane şeye bağlı. Kalkıp ödülü donmuş bomboşşş bir herif için denklem yazıp şu kadar ödül hakkı vardır demek yerine ki bu bile baya kesinlikten uzak bir şey direkt mangakanın verdiği ödülü kıyaslıyorum işte.
Beklentim yüksek Dragon’dan. Bu palyaçolardan başka adamı yoksa topa tutarım kendisini@Densetsu no Samurai
Eğer o Morley’se Dragon devrimcilik oynayan adamdan başka bişi değildir.Elinde nitelikli adam yok nerdeyse.Op evreninde nicelikle falan devrim olmaz.
Oden'dir. Bqna göre Marco>amiral, seri sonu Sabo>Amiral. Bu durumda güncelde Marco>Sabo.WBnin en güçlü adamı Oden mi Marco mudur sence?
Sabo net yürür. Marcoyu alır diyorum.
Marco Kizaru'yu delik deşik eder.Ryokugyu ile beraber en güçsüz amiral bu herifken muhtemelen bide sağ kolları yavaş delik deşik etsin.Yetişkin bir Kizaru'nun şu seride delik deşik edemeyeceği tek bir sağ kol bile yoktur. Ödülünden dem vurulan Beckman da dahil buna.
Haa şu kum torbasından bahsediyorsun.Marco Kizaru'yu delik deşik eder.