Kizaru'nun imza saldırısından çizik bile almayıp acıttı diye dalga geçen adamdan bahsediyorumHaa şu kum torbasından bahsediyorsun.
Kizaru'nun imza saldırısından çizik bile almayıp acıttı diye dalga geçen adamdan bahsediyorumHaa şu kum torbasından bahsediyorsun.
Yavaş gebertsin. İki kendini geliştirdi diye Sabo'ya fark attığını düşünmüyorum Luffy'nin. Sabo'da ki haki kullanımı farklı bir seviyede. Aşağı yukarı denkler bana göre Luffy ile.Son yorumum Luffy g4 ile gebertir bunu. Neyse çok da umurumda değil zaten. Yalnız Oda'nın yine Sabo öldü deyip gene bir yerlerden çıkartacak olması kötü.
Kum torbası işte. Vurursun vurursun bir şey olmaz. Ha bir yerden sonra öyle bir vurursun ki içindeki kumu olduğu gibi kusturursun. Marco efendinin de pekmezi akar elbet.Kizaru'nun imza saldırısından çizik bile almayıp acıttı diye dalga geçen adamdan bahsediyorum
Kum torbası Kizaru'yu aşarKum torbası işte. Vurursun vurursun bir şey olmaz. Ha bir yerden sonra öyle bir vurursun ki içindeki kumu olduğu gibi kusturursun. Marco efendinin de pekmezi akar elbet.
Kelepçeyle gezerken gücü mü işlendi?Marco sağlam bir şekilde geri dönecek bence. Bu adamın gücünün MF zamanında işlenmesi büyük talihsizlik, şimdiki dengeler daha farklı. Hakkının verileceğine inanıyorum.
Zoro.Aksi bir örnek var mı?
Kaptanına hiç acımadan tekme atan kişi en kıymetlisi olamaz.Yok ama ödül de kaptan dan sonra gelen genelde sağ kol olarak görülüyor tayfanın en kıymetlisi ve iş yapanı ::))
Gördüğümüz kadarıyla yani. O da pek bir şey değil zaten.Kelepçeyle gezerken gücü mü işlendi?
Güçlerini görmeden hemen kazma oldular yani.İyiymişYanındaki o kazmalarla fazla bile yapmış Sabo