Onu Lanji diyenlere soracan kardeş.Nesi var çocuğun jibiliyetinde?
Onu Lanji diyenlere soracan kardeş.Nesi var çocuğun jibiliyetinde?
Yaptım reisZori :d Kata reyiz seversin ama sen. ŞANJİ olmasın da xd
Bunu çok gördük yaa :d değiştir pls <3Yaptım reis
Bu Tanrı Vadisi dedikleri yer Raftel'dir. Aksi halde o kadar efsanenin tek bir adada tesadüf eseri bulunması tesadüf olamazDaha tam detayları da bilmiyoruz Şans eseri Roger ile Garp orada karşılaşmış olabilirler
Garp beklediğinden daha mı güçlü çıktı yoksa,hala fikrin aynı mı ?Bu Tanrı Vadisi dedikleri yer Raftel'dir. Aksi halde o kadar efsanenin tek bir adada tesadüf eseri bulunması tesadüf olamaz
Sanji vs Dof açsam beni pompalıyla vururlar Ama Lütfü %40 oy almışSanki Luffy bana yonko seviyesi olmuş da meyveyi çıkarıp tartışmalara sokuyorlar.Gülemiyorum bile durum vahim çünkü diğer konularda da vs yorumlayacaklar ileride bu mantıkla.
Aynı kardo. Bir değişiklik yok.Garp beklediğinden daha mı güçlü çıktı yoksa,hala fikrin aynı mı ?
Tamamen algı uğraşmaya gerek yok.Luffy daha çok eski değil Sezar gibi adama g2 - g3 ne bulduysa giriyor.Meyvesiz zayıfları bile harcadığı görülmedi.Karasakaln meyveyi kapatınca oluk oluk kan akıttığı unutulmuş öyle kolay sanılıyor.Sanji vs Dof açsam beni pompalıyla vururlar Ama Lütfü %40 oy almış
Meyvesiz Luffy'mi olur ?.Luffy gücünün yüzde 60-70'ini meyveden alıyor.Tamamen meyvesiz bir karakter olarak tasarlansaydı farklı düşünürdükte.Tamamen algı uğraşmaya gerek yok.Luffy daha çok eski değil Sezar gibi adama g2 - g3 ne bulduysa giriyor.Meyvesiz zayıfları bile harcadığı görülmedi.Karasakaln meyveyi kapatınca oluk oluk kan akıttığı unutulmuş öyle kolay sanılıyor.