Aynen aynen o yüzden onun da bulunduğu avatarı kırpıp kullanıyorsun dimiCroco yu kaale alan bir sen varsın ha o lafları iyi döndürüyorsun. Oda kendi çizdiği karakteri senin kadar kaale almıyor. Xd yazık valla yazık.
Aynen aynen o yüzden onun da bulunduğu avatarı kırpıp kullanıyorsun dimiCroco yu kaale alan bir sen varsın ha o lafları iyi döndürüyorsun. Oda kendi çizdiği karakteri senin kadar kaale almıyor. Xd yazık valla yazık.
Buna kendin inaniyon mu acaba? Croc gelsin de o zaman kıvırmalarını zevkle izleyeceğim.Takım olalım dedi ortaklık mı Crocoyla danaya bile girmez Doffy.Takım olalım derken üstü kapalı zevcem ol diyor işte.Violayı uğruna terk ederdi herhalde.Hadi bırak bu işleri tekrar evinin kadını ol demeye getiriyor.Açıkça söylerse kaçırır kızı ondan.
O da doğru bu Flamingo'dan daha aklı başında fıstığın.Lütfen.
Fıstık çol değerli ve aklı başında bir sıpaydı.
Onun kırbaçlardan hoşlanmak gibi manyaklıkları falan yoktu.
Bu kadar alakasız bir yorum görmedim. Avatardan bile pay mı biçiyon ?Aynen aynen o yüzden onun da bulunduğu avatarı kırpıp kullanıyorsun dimi
Hayir senin yorumunla gayet de bağlantılı. Anlayana tabi...Bu kadar alakasız bir yorum görmedim. Avatardan bile pay mı biçiyon ?
Kendi çapında eğlen kum kum sen bazı şeyleri hayal dünyanda tasarlasan da maalesefHayir senin yorumunla gayet de bağlantılı. Anlayana tabi...
Durmadan "Doffy, Doffy" yazan birinin de bana "Kendi çapında eğlen" demesi de komik oluyor. Eğleniyorum ama kendi çapımda değil, kendini benim oyuncağımmış gibi düşünebilirsin.Kendi çapında eğlen kum kum sen bazı şeyleri hayal dünyanda tasarlasan da maalesef
Daha tam detayları da bilmiyoruz Şans eseri Roger ile Garp orada karşılaşmış olabilirlerOlabilir Kanki. Roger&Garp amiral seviyesidir Xebec yonkou seviyesidir beraber dalmışlardır. Burada benim eleştirdiğim şey rakibine iki kişi dalmak. Misal BİM poşeti Law bile gücünün yetmeyeceğini bilmesine rağmen Mingo'yla tek dövüştü. Zoro, Mihawk'la arasında uçurum olmasına rağmen tek dövüştü. Ace Bb'yle tek dövüştü. Hayır Garp'ın teke tek dövüş yapma huyunun olmadığını zaten biliyorduk ama Rocaaa şaşırttı
Öyle değil miydi zaten :/Daha tam detayları da bilmiyoruz Şans eseri Roger ile Garp orada karşılaşmış olabilirler
FUFFUUFUFFUFUFUUFFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUFUUFFUFUFUFUFUFUFUFUFUDurmadan "Doffy, Doffy" yazan birinin de bana "Kendi çapında eğlen" demesi de komik oluyor. Eğleniyorum ama kendi çapımda değil, kendini benim oyuncağımmış gibi düşünebilirsin.
Öyleymiş zatenÖyle değil miydi zaten :/