Hehehe.Şimdi oldu Mesajlar tanıdık geliyordu da kim olduğunu çıkaramıyordum.
Sonunda içime sinen bir şey buldum da bereket oldu bu sefer.
Hehehe.Şimdi oldu Mesajlar tanıdık geliyordu da kim olduğunu çıkaramıyordum.
Baştan mı okuyordu, yoksa biriktirmiş miydin?Punk Hazard'ı bitirdim. Keyifli arctı. Düşüncelerimi değiştirecek bazı detaylar fark ettim. Rosa'yı okumam büyük ihtimal.
Tekrardan okudum. Geçen de Wano'yu baştan okumuştum, araya zaman girince unutuyor insan bazı şeyleri.Baştan mı okuyordu, yoksa biriktirmiş miydin?
Donradan Garp ve Sengoku ile 2v1 atacak kadar güçlenmiş yalnız adam. Rocks'daki halinden belki milyon kat güçlenmiştir bilemeyiz.Bu Shiki, Roger’a; “Gel benim sağ kolum ol” derken neyin kafasını yaşıyormuş ya? Hahahaha
Olabilir ben zaten gücüne bir şey demedim. Sadece Roger gibi bir adama öyle bir teklif sunmak çok komikDonradan Garp ve Sengoku ile 2v1 atacak kadar güçlenmiş yalnız adam. Rocks'daki halinden belki milyon kat güçlenmiştir bilemeyiz.
Wapol da Luffy'e demişti gel sağ kolum ol diye küsküyü yemeden saniyeler önce.Olabilir ben zaten gücüne bir şey demedim. Sadece Roger gibi bir adama öyle bir teklif sunmak çok komik
Acaba Kid de bir gün diyecek mi?Wapol da Luffy'e demişti gel sağ kolum ol diye küsküyü yemeden saniyeler önce.
Sanmam, ittifaklardan çok canım yandı demişti en son. Bir daha kalkışmaz bir Supernova ile ittifaka.Acaba Kid de bir gün diyecek mi?