O ne güzel cevaptı öyle.Ace kadar delikanli olmayıp yanına amiralleri alıp WBye dalan Mihawk. Sıradaki soru :d
O ne güzel cevaptı öyle.Ace kadar delikanli olmayıp yanına amiralleri alıp WBye dalan Mihawk. Sıradaki soru :d
Roger>=Garp>Wb oldugunu anlamamak sıkıntı bence. He tabi keyfin bilir ama gostergeler suan onu gostermiyor maalesef.Wb>=Roger>Garp okuduğunu anlamamak sıkıntı.
Belki Roger ile Wb yer değiştirir öyle bir ibare var ama Garp bunlardan aşağıda.
O zamanlar iki yaşındaydı. O ağlama olayının onunla ilgisi yoktur.Teach de muhtemelen sahte isim kullanıyor. Sırf kendisinin Rox'un soyundan olduğu anlaşılmasın diye. Belki de o veletken ağladığı sahnede Rox'un ölümüne ağlıyordu. Gerçek adı Rocks D. Teach çıkabilir.
az büyüdükten sonra olanları öğrenip ağlamıştır. bunu da yazdırmayın yani.O zamanlar iki yaşındaydı. O ağlama olayının onunla ilgisi yoktur.
Tamamdır. İrfanından faydalanalım dedik. xdaz büyüdükten sonra olanları öğrenip ağlamıştır. bunu da yazdırmayın yani.
Peki greatest mı yoksa strongest mı sen bilirsin. XD''I don't challenge one armed hasbeens.''
Bu genel bir söylem, tek kollulara meydan okumam diyor. Genel olarak.
-Shanks kolunu kaybedeli 10 sene olmuş.
-Shanks bu olaydan 4 sene evvel Yonko olmuş.
Adamların gözünü öyle bir zoro mihawk fanatikliği bürümüş ki bunu bile algılayamayan var.
Güçlerinin yakın olup olmamasının ne alakası var? Squardo WB'ye kılıç soktuğunda WB başkasından yediğinden daha az mı acı alacak? Bu nasıl mantık.
Roger'ı idam ederlerken onlar güçsüz askerler diye Roger ölmeyecek ve canı yanmayacak mı? Güçleri yakın olup olmamasının aldığı darbe ile nasıl bir alakasını kurdun anlayamadım.
Kol kopması Daz Bones'un yaptığı saldırılardan daha ağır bir saldırı. Daz Bones'un vuruşunda bile inleyen adam kolu kopsa bayılır.
Efsanelerdeki kadar varmışsın. XDSaçma çıkarım yapıyorsam benim düşüncemi ne merak ediyorsun? Senin trollemen ile uğraşacak vaktim yok.
Zoro'nun kolu kopsa orada bayılır, acıdan inler, bu kadar basit. Sen farklı düşünüyorsan senin bileceğin iş.
Ne anladın? Bana açıklasana. Merak ettim ben mi farklı bir şey anladım acaba.Olmuş diye biliyorum ben.
Enma mı neydi o var ya. Marifet kılıçtaymış işte. Anlatılış tarzına bakarsak ben öyle anladım.
Enma ne güne duruyor. Anlatılış