Sebebi belli zaten. Kaido onun tüm tayfasını katledip onu sağ bırakmış.Moria'nın Rocks üyelerinden biri olma ihtimali nedir? Önemli bir konumda olmak zorunda değil (zaten olamaz da), ama Kaido ile olan husumetine açıklık getirebilirdi diye düşünüyorum.
Yok ittifak değil, gel sağ kolum ol der mi diyorum hahahSanmam, ittifaklardan çok canım yandı demişti en son. Bir daha kalkışmaz bir Supernova ile ittifaka.
Killer varken demez. Dof'dan daha bağlı adamlarına.Yok ittifak değil, gel sağ kolum ol der mi diyorum hahah
Tam olarak nasıl gerçekleştiği, nasıl sonlandığı belli olmayan bir vs üzerinden Garp > WB demek sıkıntı değil, ama bunu anlamamak sıkıntı, öyle mi?Roger>=Garp>Wb oldugunu anlamamak sıkıntı bence. He tabi keyfin bilir ama gostergeler suan onu gostermiyor maalesef.
Doğru bak Killer’ı unutmuştumKiller varken demez. Dof'dan daha bağlı adamlarına.
Kastettiğim husumet zaten bu. Kaido'nun böyle bir şey yapması için mantıklı bir sebep olmuş olmuyor mu? Rocks üyelerinin çoğunun biribirine katlanamadığından bahsetmişti Sengoku. Eğer ki Moria da tayfada bulunmuşsa ve Kaido ile aralarında bir birtakım şeyler dönmüşse, Kaido'nun böyle bir şey yapması çok daha anlaşılır hale gelirdi.Sebebi belli zaten. Kaido onun tüm tayfasını katledip onu sağ bırakmış.
"Gosterge" kelimesinin anlamina bakmak yerinde olabilir. Nasil sonlandigi belli degil derken? Garp ve Roger tarafi istenileni almislar nasil belli olmuyor onu anlamadim? Sengoku'nun zihin tasvirinde 2v4 olarak girildigi mevcut. Sayet "yanlarinda adam vardi oyle girdiler dersen" onun hakkinda tek bir sey soylenmedi.Tam olarak nasıl gerçekleştiği, nasıl sonlandığı belli olmayan bir vs üzerinden Garp > WB demek sıkıntı değil, ama bunu anlamamak sıkıntı, öyle mi?
Olabilir. Ben sadece anlatılan olayı söyledim. Pek bir fikrim yok bu konu hakkında.Kastettiğim husumet zaten bu. Kaido'nun böyle bir şey yapması için mantıklı bir sebep olmuş olmuyor mu? Rocks üyelerinin çoğunun biribirine katlanamadığından bahsetmişti Sengoku. Eğer ki Moria da tayfada bulunmuşsa ve Kaido ile aralarında bir birtakım şeyler dönmüşse, Kaido'nun böyle bir şey yapması çok daha anlaşılır hale gelirdi.
Gene de iki ihtimal görüyorum:
1. Ya dediğim gibi önceden (Rocks tayfasından) gelen bir husumet vardır ondan dolayı Kaido böyle bir şey yapmıştır. Büyüklüğünü iyice ortaya koymak içinse Moria'yı sağ bırakıp, tayfayı öldürmek gibi bir artistlik yapmıştır (böyle bir şeyde kin, nefret ve acı çektirme duyguları ağır basmıştır).
2. Veyahut öylesine karşılaşmışlardır da Moria kafa tutunca Kaido, ''40 fırın ekmek daha yemen lazım, tayfanı öldüreyim seni de sağ bırakayım da güçsüzlüğünle başbaşa kal.'' tarzında bir düşünceyle böyle bir şeyi yapmıştır. Olası, ama 1. sebep de olası değil mi?