E tamam da onun ayrı bir olayı var. Kaldı ki bu 3 nünde ayrı olayları var. Zoronun hiç bir şeyi yok.Üstte olması için çizilmesi şart değil. Urouge hiç çizilmedi ama 4. Komutan seviyesi adam.
E tamam da onun ayrı bir olayı var. Kaldı ki bu 3 nünde ayrı olayları var. Zoronun hiç bir şeyi yok.Üstte olması için çizilmesi şart değil. Urouge hiç çizilmedi ama 4. Komutan seviyesi adam.
Zoro koka basıp 720p abanıyor da herif hiçbir şeymiş gibi durduruyor.Desteksiz mi ? Sen kendini bir otorite falan mı sanıyorsun ?
Luffy'nin yendiğini Zoro pıcahla yener, ama haklısın arada fark olmalı
Hayal gücünü çalıştırmaya devam et, ilerde daha çok tek gelecek, bahaneleri istifleZoro koka basıp 720p abanıyor da herif hiçbir şeymiş gibi durduruyor.
Zoro'nun teknikleri çöp...
Harbi o teknik o kadar güçsüz mü ben anlamadım. Adam elinin tersiyle itti attı.Zoro koka basıp 720p abanıyor da herif hiçbir şeymiş gibi durduruyor.
Luffy'nin uğraştığı haki ile attı adam.Harbi o teknik o kadar güçsüz mü ben anlamadım. Adam elinin tersiyle itti attı.
Koka mı? Üzdün.Zoro koka basıp 720p abanıyor da herif hiçbir şeymiş gibi durduruyor.
Sen ne bakıyon ona, gözü döndü son bölümle Asura açtı attı demediğine şükretKoka mı? Üzdün.
Öyle bi ibare mi var?Luffy'nin uğraştığı haki ile attı adam.
Zoro güçsüz.Harbi o teknik o kadar güçsüz mü ben anlamadım. Adam elinin tersiyle itti attı.
Luffy kadar güvenmiyorlar reyize.Sen ne bakıyon ona, gözü döndü son bölümle Asura açtı attı demediğine şükret
Yok be orada da koka basmadı sanki.Zoro güçsüz.
@William cutting
Pardon ilk 720p atıyor sonra koka basıp saldırıyordu. Yine de pek farketmez. 1080p de atsa pek bir şey olacak gibi durmuyor.