En kötü nesilden olan bir novanın tek saldırıda gidecek kadar güçsüz olduğunu düşünmek. :/ Zoro'da bayılana kadar aç değildi ama birden aç olduğu belli oldu. Kimse de bu adam 6 gündür aç nasıl dövüşecek Gyukimaruyla dememişti bayılma olayı olana kadar. Hiç tahmin bile yürütülmemişti. Şimdi bazı fanlarının ağzından düşmüyor açlık lafı. :SGüzel hikaye yazıyorsun, etkisini göster bakalım gördüğü psikolojiden dolayı dövüş esnasında nasıl bir şey yaşadı, yada fiziksel olarak nasıl bir etkisi oldu gördüğü işkencelerin.
Göster dövüş ortada, ama kafandakiler ilerde gerçekleşmeyince başka şeylere desteklenirsin.
Ben şuan olanı söylüyorum sen hikayeni yediriyorsun bakalım beklentilerine ne olacak.
Şahsen Zoro'yu da Amiral olarak görüyorum, beklentilerim var.
Biz dövüşü Zoro'nun bakış açısından gördük. Mangaka şaşırtmak için bize sadece Kamazo'yu 1-2 bölümlük bir karaktermiş gibi çizdi. Sonra anladık ki Kamazo'nun başından neler neler geçmiş. Bu adam nasıl bu hale gelmiş, ne olmuş ne bitmiş hiç bilmeden yorum yapıyoruz. Eğer Kamazo sadece basit bir Orochi adamı olsaydı bu kadar detaylı düşünmezdik. Seviyesi budur, oluru budur derdik. Ama adamın altından Killer çıkarsa bir durup düşünürsün ne oldu da bu hale geldi diye. Eğer hard Zoro fanı değilsen bir düşünürsün nasıl işkenceler görmüş olabilir diye.
Killer'a Luffy gelse tek atamaz. Luffy'nin hapishanede tekmelediği adam Denjiro çıksın, yine aynısını düşünürüm.