Adama silahı çaldı diyen var ya, silahı çaldı o yüzden kazandı hahahaha cepcilik yapmış yaniHahahaa aynen öyle. Luffy bunu yapsaydı neler neler yazılacaktı sanki bilmiyoruz.
Adama silahı çaldı diyen var ya, silahı çaldı o yüzden kazandı hahahaha cepcilik yapmış yaniHahahaa aynen öyle. Luffy bunu yapsaydı neler neler yazılacaktı sanki bilmiyoruz.
Yarım yamalak okursan o şekilde düşünmen normal.Hayatımda gördüğüm en taraflı yorumlar olabilir bunlar, kendinde değilse neden fırsatı bulur bulmaz gömçürmüş anlatsana dinliyorum... Neyse ya ne dinleyecem gülüyorum sadece.
Ama Zoro aç.Ki bunlar Killer'ın asıl ustalaştığı silahlar olmamasına rağmen oluyor. Adam kendi silahlarını kullansa maazallah Zoro'yu et sote yapacak.
Bir de o bahaneleri vardı di mi. Yazık lan!!! Adamla şu Killer olayında bile sürekli yorum değiştirmek zorunda kaldılar.Senaryo olm onlar, DnS'nin yorumlarını oku feyz al biraz.
Hahaha gaspçı ya adam böyle böyle silah koleksiyonu yapıyorAdama silahı çaldı diyen var ya, silahı çaldı o yüzden kazandı hahahaha cepcilik yapmış yani
Dur la öyle söyleme kriz geçirteceksin millete xDHahaha gaspçı ya adam böyle böyle silah koleksiyonu yapıyor
O hareket var ya, one piece de ki en karizma hareketlerden biri. Ne demek adamın sana verdiği yarayı avantaja çevirmek yahu? Silahı çıkartamadı adam böyle bir hareketi kim yapmış? Animal bu Zoro Animal
Yalnız o sahne harbi çok iyiydi ya. Psikopat gülüşü ve kamayı çıkarmasına izin vermemesi epikti. Boşuna Zoro'cu değiliz.Hahaha gaspçı ya adam böyle böyle silah koleksiyonu yapıyor
O hareket var ya, one piece de ki en karizma hareketlerden biri. Ne demek adamın sana verdiği yarayı avantaja çevirmek yahu? Silahı çıkartamadı adam böyle bir hareketi kim yapmış? Animal bu Zoro Animal
En çok da şuna gülüyorum zaten. Bir de Zoro'nun gözlemi iyi diye konular açılmıştı. Adam arkasından bas bas bağıyor saldırırken ama sorsan Zoro katakulleye geldi.Ama Zoro aç.
Ve Gyukimaru dikkatini dağıtıyor.
Ya ben bunu da kabul ederim.En çok da şuna gülüyorum zaten. Bir de Zoro'nun gözlemi iyi diye konular açılmıştı. Adam arkasından bas bas bağıyor saldırırken ama sorsan Zoro katakulleye geldi.
Aynen o açlık efekti değil zaten, başka bir şey o, S.çası varmış ishalmiş o yüzden kaçırmış altına hhahahaa.Dur la öyle söyleme kriz geçirteceksin millete xD
Not: Zoro aç değil, manga öyle bir şey çizmedi, ben mabadımdan uydurdum herkesten özür dilerim
Kesinlikle mükemmel karizma bir sahne ve acayip bir güç gösteresi o sahne. Zoro’cu olmasaydım bile o sahneye düşerdimYalnız o sahne harbi çok iyiydi ya. Psikopat gülüşü ve kamayı çıkarmasına izin vermemesi epikti. Boşuna Zoro'cu değiliz.