Kyoshiro benzetmesin zoro'yu o zaman formu düşünemiyorum.Çizilen şey ortada, hem ben eşit demiyorum Zoro daha güçlü xD
Bırak luffy'ile esit olmayı sanji'den bile gücşuz ilan edilir.
Kyoshiro benzetmesin zoro'yu o zaman formu düşünemiyorum.Çizilen şey ortada, hem ben eşit demiyorum Zoro daha güçlü xD
Kyoshiro neyi benzetecek, adama süpernova soktuğu orağı çıkaramıyor, Mihawk ne ettiyse ilah olmuş adamKyoshiro benzetmesin zoro'yu o zaman formu düşünemiyorum.
Bırak luffy'ile esit olmayı sanji'den bile gücşuz ilan edilir.
Kyoshiro bu arçın chinjao'su olabilir zoro destekledi luffy yendi simdi luffy destekliyo zoro yensin.Kyoshiro neyi benzetecek, adama süpernova soktuğu orağı çıkaramıyor, Mihawk ne ettiyse ilah olmuş adam
Bu bir gerçektir spoiler değil.
Luffy teq atar.
Nasıl bir nova? Ve Kyoshiro ne kadar güçlü.Kyoshiro neyi benzetecek, adama süpernova soktuğu orağı çıkaramıyor, Mihawk ne ettiyse ilah olmuş adam
Desteksiz mi ? Sen kendini bir otorite falan mı sanıyorsun ?Nasıl bir nova? Ve Kyoshiro ne kadar güçlü.
Pek seviyorsunuz desteksiz konuşmayı.
Luffy'nin yendiğini Zoro pıcahla yener, ama haklısın arada fark olmalıKyoshiro bu arçın chinjao'su olabilir zoro destekledi luffy yendi simdi luffy destekliyo zoro yensin.
Bunun için otorite olmaya gerek yok. Yanlış anlamlar çıkartma. Killer'ın başına ne gelmiş belli değil, Kyoshiro daha güö seviyesini göstermedi ama yok "Zoro novaya şöyle yaptı." yok "Kyoshiro nasıl benzetsin Zoro'yu?" falan filan.Desteksiz mi ? Sen kendini bir otorite falan mı sanıyorsun ?
Ben mangada geçen şeyi yazıyorum ama desteksiz.Bunun için otorite olmaya gerek yok. Yanlış anlamlar çıkartma. Killer'ın başına ne gelmiş belli değil, Kyoshiro daha güö seviyesini göstermedi ama yok "Zoro novaya şöyle yaptı." yok "Kyoshiro nasıl benzetsin Zoro'yu?" falan filan.
Desteksiz tabii.