Kusura bakma ya, ben değil Oda diyor onu.Öyle diyorsan öyledir
Kusura bakma ya, ben değil Oda diyor onu.Öyle diyorsan öyledir
Çok beğendim işte Sevdiğim karakter Law ile shipliyorum. Herkese yapmamÇok beğendiysen sana alalım.
Ya robin vardı ama. Pff robine birini bulmam lazım.
Oda yersen. Kendini sev kendine al.Çok beğendim işte Sevdiğim karakter Law ile shipliyorum. Herkese yapmam
Öyle deme bandaj var işkence görmüş. XD Ulan Luffy, Kaido'dan darbe yedi bunun kadar bandajlı gezmedi. Orochi ne yaptı da bu hale geldi. Toko kadar olamamış demek Killer.Bakacaz görecez, en son Kid hadi gidelim dediğinde gayet aklı başında hareket ediyordu xD Ama tabi suratında bir gülümseme var büyük bir handikap dövüşürken
Veyahut sakat kalacak. Neyse ki Shinobu bakar.Ay hadi inşallah. Law ölecek demenin farklı bir yolu
Kendime almıyorum ya. Kendime alırsam Kurapika'yi alırım. Tabii @Riful araya taş koymazsaOda yersen. Kendini sev kendine al.
Hah şöyle zoro da hiyoriye luffy de hammocka olsun da ben de Bırakacağım bu işleriO iş tamam ya.
Mangada adamın soktuğu kılıcı tenden çıkaramadığını gördük, sen denk olduklarını düşünebilirsin tabi, bu senin mangada gördüğün olur en fazla, manganın dediği değil, sonuçta manga bu, herkese farklı şeyler söyler, öyle değil mi xDKusura bakma ya, ben değil Oda diyor onu.
Kendini mi salmış?Zoro kendini, kendini bayıltarak salmış. Herifin göz kararmasını bile çizmiş Mangaka.