Küfür etmeyelim rica ediyorum küfür etmeyelim. Hakaret etmeyelim. Rica ediyorum, bak rica ediyorum.Luffy >>>>>>> Naruto :d
Son düzenleme:
Küfür etmeyelim rica ediyorum küfür etmeyelim. Hakaret etmeyelim. Rica ediyorum, bak rica ediyorum.Luffy >>>>>>> Naruto :d
Jinbei'yi bende tayfadan hissetmiyorum çok amca kalıyor sanki. Umarım yemiştir balığı Big MomBen biraz olaya Odanin kalemi diye bakıyorum. Komedi anlayışı öyle
Jinbei hariç tayfanin 9 üyesine esitim. %11.1. Belki Zoro biraz %11.2'dir
Jinbeye hala nötr. Tayfadan hissetmiyorum.
Seviyorsun falan madem konu Sanji'ye dönmüşken fikrini alayım.Ben hala seviyorum keratayı.
Bir şey demedim ki? Koka bassa Zoro yok idi dedim.Manga oku manga hayallerde yaşamana gerek yok koskoca eşek kadar efekti göremedin mi
Yoktu tabi oradan topuklardı, bir bakardık kaptanı gibi anında yok olmuşBir şey demedim ki? Koka bassa Zoro yok idi dedim.
Basabiliyorsa tabi.Bir şey demedim ki? Koka bassa Zoro yok idi dedim.
Aramızda sıra dağlar aramızda denizlerZoro enma ile kaidoya yürüyecek, law anca Hawkins falan
Beeyleee derkenFandaş sen niye böylesin? XD
Detayları atlıyorsun. Gyuki olmasaydı açık maçık yoktu. Zoro gayet rahat sıyrılıyorduKiller gibi bir nova bile birisi açık yarattığında Zoro'ya sert bir yara verebiliyor. Demek ki diğer nova'lardan, hele ki Law'dan o kadar üstün değil. :d Ki Law Killer'a göre çok daha yaman birisi.
Ne bahanesi la. Zoro'nun ikiye ikide bir şey yapamadığı adamın gücü için niye bahane bulayım?Killer'in aklının yerinde olduğunu en son Kid ile kol kola yürürlerken göremediniz mi xD
Neyse şimdilik göremediyseniz bir kaç bölüm sonra görürsünüz o zamanki bahanelerinizi merakla bekliyorum