Öyle birini tanımıyorum.
Mihawk > Prime WB olduğunu elbet herkes bir gün kabul edecek.
Öyle birini tanımıyorum.
Roger-WB-Garp-Teach bunlar biraz daha özel tipler. Ama Kaidou-Big Mom-Şanks gibileri tam kendisine göre.
Mihawk > Prime WB olduğunu elbet herkes bir gün kabul edecek.
Mihawk şey değil mi? Croco babasından ayar yiyip savaş alanından toz olan çakma vampir?Dof'un şeyi anca zavallı Dressrosa halkına ve iyi gönüllü kardeşine, mazlum babasına yeter.
Kata ise tasarım olarak fena olmasa da origin'i dandik, fan boi ve görllerinin gereksiz abarttığı bir kader kurbanı.
İkisi de bir Mihowk değil.
Oda'nın lastik gibi arkı uzatmasıyla alakalı sadece. Halkın "lüffffiiiiii kurtar biziii" diye ağlamasından keyif alıyor. Kata'nın ağzına attığı tekmeyi Dof'a atmış olsaydı, Dof dişçi arardı kendine.O yüzden mi aynı lastik başkasının sırtı üzerinde kaçırıldı dakikalarca
Peeeh. Şu Garp ve WB denen ikiliyi bi alt yere koyduramadim Kabul et ulen.Roger-WB-Garp-Teach bunlar biraz daha özel tipler. Ama Kaidou-Big Mom-Şanks gibileri tam kendisine göre.
Law Mingo'yla mı dövüşmüş ? Biri arkadaşa dövüş göstersin.Zekasını kullanacak. Law'ın çok işlevsel bir meyvesi var bir kere ve çokta iyi kullanıyor. Doflamingo ile dövüşebilmiş bir adamdan bahsediyoruz. Yenemesede adamı ne hale soktu. Zoro o Gamma Knife'ı yese hayatta kalabilecek mi? Doffy bile organlarını dikmese ölüyordu. Fazla hafife almayın derim Law'ı. Zoro ile arasında uçurum yoktur ama daha güçlüdür bana göre.
Hayaller - hayatlar şeysi oldu bui
Oda'nın lastik gibi arkı uzatmasıyla alakalı sadece. Halkın "lüffffiiiiii kurtar biziii" diye ağlamasından keyif alıyor. Kata'nın ağzına attığı tekmeyi Dof'a atmış olsaydı, Dof dişçi arardı kendine.
Zoro enma ile kaidoya yürüyecek, law anca Hawkins falanLaw Mingo'yla mı dövüşmüş ? Biri arkadaşa dövüş göstersin.
Zoro>>>>Law. Bunu görmeyene dua edelim Allah gözlerini açsın; acil şifalar versin.
Fandaş sen niye böylesin? XDLaw Mingo'yla mı dövüşmüş ? Biri arkadaşa dövüş göstersin.
Zoro>>>>Law. Bunu görmeyene dua edelim Allah gözlerini açsın; acil şifalar versin.
Kaidou ve Shanks daha yüksekte de çıkabilir. İhtimaller var. Ama BM. Pls.Peeeh. Şu Garp ve WB denen ikiliyi bi alt yere koyduramadim Kabul et ulen.
Kaido > BM > Shanks > Mihowk > Teach Garp WB
Taş gibi olsa, memeleri göz zevkine hitap etse bir de "kyah!" dese en güçlü derdin.Kaidou ve Shanks daha yüksekte de çıkabilir. İhtimaller var. Ama BM. Pls.