Bakalım artıkHemen hemen diyelim
Bakalım artıkHemen hemen diyelim
Sağ kollar amiral alırcıları yok edeceğiz bir gün.Bana görede alır zaten Sağ kolların hepsinin alma ihtimali vardır ama Marco özel olarak değil.
Kata ya da Marco son savaşa kalırsa garanti alacak bence Marco 2 yıl aradan sonra güçlenmiştir,Kata'da Luffy dövüşünden sonra güçlenmiştir diye düşünüyorum.Sağ kollar amiral alırcıları yok edeceğiz bir gün.
Fark etmez efenim her türlü meze olurlar.Kata ya da Marco son savaşa kalırsa garanti alacak bence Marco 2 yıl aradan sonra güçlenmiştir,Kata'da Luffy dövüşünden sonra güçlenmiştir diye düşünüyorum.
Meze olmayacağını MF'de göstedi Marco.Gerisini bilmem.Fark etmez efenim her türlü meze olurlar.
Aksine olacağını gösterdi bence. İki sürtüşme yaşadı diye hemen telef olsaydı zaten hiç konuşulmazdı bunlar. :/Meze olmayacağını MF'de göstedi Marco.Gerisini bilmem.
Olacağını gösteren bir şey yok iken olmayacağını gösteren çok şey var.Aksine olacağını gösterdi bence. İki sürtüşme yaşadı diye hemen telef olsaydı zaten hiç konuşulmazdı bunlar. :/
Hadddiii lennnnSağ kollar amiral alırcıları yok edeceğiz bir gün.
Sağ kollar amiral alabiliyorsa, bu yonkouların amirale tek atması falan lazım o zaman nereye alıyorlar? Bir amiralin yonkou ile ne kadar başa baş gidebildiğini gördük. Bir sağ kol o kadar iyi performans gösterebilir mi yonkou karşısında? Hiç sanmam.Hadddiii lennnn
Dikkat et tam tersi olmasın. Sağ kolların amiral alması ya da alacak düzeye gelmesi kaçınılmazzzz.
Marco, Ben, Shiryu amiral alır. Kesin olanlar bunlar bak. Alıştır kendini
Oha :S Reyiz füze at dedik nükleer başlık bırakmışsın :SAce in tek derinliği babasının Roger olması. Roger olmasa tek derinliği mezarı oldurdu.