@traokun bunu duymasın. Zaten Ace de Karasakal yüzünden öldü.Güzel olurdu. Burgess yesin, Law ölsün.
De eğer bu teorim doğruysa bu adam seri sonuna kadar Luffy ile müttefik kalır, gene olan size olur.
@traokun bunu duymasın. Zaten Ace de Karasakal yüzünden öldü.Güzel olurdu. Burgess yesin, Law ölsün.
Ace in tek derinliği babasının Roger olması.Yoksa alelade bir karakterdir kendisi.Roger olmasa tek derinliği mezarı oldurdu.Ace tabii ki Kata'ya oranla daha derin karakter onu inkar etmiyorum.Zaten olması gerekende bu bana göre.Kata'nın boş olduğuna katılmıyorum sadece.İlerde görürsek bakarız artık.Oda fişini çekicek gibi geliyor ama bana niyeyse.Mevzu abilik ise Kata'nın Ace'den aşağı kalır yanıda yok ama bence.Adam gibi iki abi gibi abi gördük zaten.
922 923. Bölümlermangada luffy vs kaido kac haftaya cikar normalde okumuyorum ama o savasi okucam sadece
Ace in derinligi tamamen Luffy den gelmedir bence. O abilik hisaiyatini bize direk verdi. Hatta ole bi hale gelsi ki artik Oda oldurerek yanlis yaptigini anlayip Saboyu Ace in yandan yemisi olarak dayadi.Ace in tek derinliği babasının Roger olması.Yoksa alelade bir karakterdir kendisi.Roger olmasa tek derinliği mezarı oldurdu.
yok tek yedigi sahne degil gercek dovusten bahsediyorum hani kaidonun dusecek oldugu922 923. Bölümler
Ölmesi doğru idi.Potansiyel olarak bir rakipti Luffye.Direk korsankral kanı var adamda ve geri duracak karakterde degildi.Sabonun ise hedefi farklı.O yüzden aradan çıkmaz Sabo seri sonunu gorür.Ace in derinligi tamamen Luffy den gelmedir bence. O abilik hisaiyatini bize direk verdi. Hatta ole bi hale gelsi ki artik Oda oldurerek yanlis yaptigini anlayip Saboyu Ace in yandan yemisi olarak dayadi.
yok tek yedigi sahne degil gercek dovusten bahsediyorum hani kaidonun dusecek oldugu
haklisin ajajja
O 1 buçuk 2 yıl sürer belki. Belki daha fazla