Ok XDYa yerim WB'yi sana bişey olmasın. Alınma hemen.
Roger>=Prime WB > Yaşlı WB >= Kaido > Amiral > Hasta WB
Bunları diyorum. Hasta WB amirale vuramaz. Vuramadigini da gördük
XD neysem.
Ok XDYa yerim WB'yi sana bişey olmasın. Alınma hemen.
Garp ezik çünkü. Akainu, Luffy’i öldürecekti girdi mi araya? Giremedi. Çünkü bariz bir şekilde Garp korktu. Karşısında amirallerin en güçlü var diye. Ace öldürünce yalandan sinir krizi geçirir gibi yaptı. “Yok öldüreceğim bunu” diye. Sengoku kendisini tutsun diye bekledi. Bu adam daha korkudan Akainu’ya saldıramıyor torunlarının ölmesine göz yumuyor.Seni eleştirmek ya da yargılamak haddim değil ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla sevmediğin herkesi eziklikle suçluyorsun. Garp'a bile yaptın. Bu da bu konudaki ciddiliğini sorgulatıyor.
İki yumrukta yerin dibine soktu, daha ne yapsın?Ok XD
Roger>=Prime WB > Yaşlı WB >= Kaido > Amiral > Hasta WB
Bunları diyorum. Hasta WB amirale vuramaz. Vuramadigini da gördük
XD neysem.
Yaw Marcolarla Jinbeilerle meşgul diye anlattım ya kaç kez. Ben 1v1 yüzyüze olanları söylüyorum.İki yumrukta yerin dibine soktu, daha ne yapsın?
Yalnız Akainu'nun gözlemi de iyiymiş ha. WB ölene kadar yüzeye tekrardan çıkmadı nedense...Tekrar tekrar WB ile karşılaşıp asansör niyetine kullanılmamak için olmasın...
Garp'ın orada psikolojik ikilemler yaşamasıyla alakalı. Bir tarafta torunları, bir tarafta ömrünü adadığı denizciler.Garp ezik çünkü. Akainu, Luffy’i öldürecekti girdi mi araya? Giremedi. Çünkü bariz bir şekilde Garp korktu. Karşısında amirallerin en güçlü var diye. Ace öldürünce yalandan sinir krizi geçirir gibi yaptı. “Yok öldüreceğim bunu” diye. Sengoku kendisini tutsun diye bekledi. Bu adam daha korkudan Akainu’ya saldıramıyor torunlarının ölmesine göz yumuyor.
Garp'ı güçsüz görmene falan lafım yok o kişiden kişiye değişecek şey de kalkıp bir de adamı oyuncu yapıp, bilmem kaç yaşında yok şöyle rol kesti, yok bunun için böyle numara yaptı diye konuşman...Garp ezik çünkü. Akainu, Luffy’i öldürecekti girdi mi araya? Giremedi. Çünkü bariz bir şekilde Garp korktu. Karşısında amirallerin en güçlü var diye. Ace öldürünce yalandan sinir krizi geçirir gibi yaptı. “Yok öldüreceğim bunu” diye. Sengoku kendisini tutsun diye bekledi. Bu adam daha korkudan Akainu’ya saldıramıyor torunlarının ölmesine göz yumuyor.
Garp ezik çünkü. Akainu, Luffy’i öldürecekti girdi mi araya? Giremedi. Çünkü bariz bir şekilde Garp korktu. Karşısında amirallerin en güçlü var diye. Ace öldürünce yalandan sinir krizi geçirir gibi yaptı. “Yok öldüreceğim bunu” diye. Sengoku kendisini tutsun diye bekledi. Bu adam daha korkudan Akainu’ya saldıramıyor torunlarının ölmesine göz yumuyor.
Bu konuda net bilgiler yok önce bilgileri beklemeliyiz bence.Rocks'un başını ezmiş.
Orası öyle. Mihawk sağlam. Unvanı yeter.Onlar ayrı mesele ya. Benim öyle bir amacım yok biliyorsun. Oda bir karakteri bu kadar bekletmiş ve hype yaratmışken boş çıkmaz.
Denizci Efsanesi olmasının nedeni buna bağlanmıyor mu? Oda ilerde değişik bir şey çıkartırsa bilemem.Bu konuda net bilgiler yok önce bilgileri beklemeliyiz bence.