Denizcilerin söylediği ne doğru çıktı şimdiye kadar hepsi sallama, örtme falan. Roger bile dövmüş olabilir onu. Çok muallak bir konu.Denizci Efsanesi olmasının nedeni buna bağlanmıyor mu? Oda ilerde değişik bir şey çıkartırsa bilemem.
Denizcilerin söylediği ne doğru çıktı şimdiye kadar hepsi sallama, örtme falan. Roger bile dövmüş olabilir onu. Çok muallak bir konu.Denizci Efsanesi olmasının nedeni buna bağlanmıyor mu? Oda ilerde değişik bir şey çıkartırsa bilemem.
WB ölene kadar Akainu neredeydi? Hani saniyesinde çıktıydı bu adam yüzeye? Akainu yerin dibine girdikten sonra WB, MF'yi dağıtıyor, yetmiyor Teach'i tekliyor... Onlar olurken Akainu niye izin vermiş? Madem hiç etkilenmedi WB'nin saldırılarından neden durdurmamış WB'yiYaw Marcolarla Jinbeilerle meşgul diye anlattım ya kaç kez. Ben 1v1 yüzyüze olanları söylüyorum.
Akainu bisentosunu ayağının altına alıp karnına güzel bir emanet bıraktı. Yüzyüze budur
Muhtemelen Roger dövdü. Garp’a kaldı. Tıpkı Smoker, Croco olayı gibi.Denizcilerin söylediği ne doğru çıktı şimdiye kadar hepsi sallama, örtme falan. Roger bile dövmüş olabilir onu. Çok muallak bir konu.
Şu adamla OP tartışmayın arkadaşlar, troll mü seviyorsunuz anlamadım ki.Muhtemelen Roger dövdü. Garp’a kaldı. Tıpkı Smoker, Croco olayı gibi.
Reis'in farklı bir tarzı vardır, şok etkisi yapıyor yorumlarıyla. Arada aykırı fikirler de duymak lazım mesela Law'ın zeka seviyesi hakkında yorumlarını alalım biraz, çok salaklaşmadı mı son zamanlardaŞu adamla OP tartışmayın arkadaşlar, troll mü seviyorsunuz anlamadım ki.
Ee yani Akainunun üzerinde var mı etki?WB ölene kadar Akainu neredeydi? Hani saniyesinde çıktıydı bu adam yüzeye? Akainu yerin dibine girdikten sonra WB, MF'yi dağıtıyor, yetmiyor Teach'i tekliyor... Onlar olurken Akainu niye izin vermiş? Madem hiç etkilenmedi WB'nin saldırılarından neden durdurmamış WB'yi
Seri zaten çok zeka savaşları üzerinden dönmüyor, dönse bizim tayfanın işi yaş.Reis'in farklı bir tarzı vardır, şok etkisi yapıyor yorumlarıyla. Arada aykırı fikirler de duymak lazım mesela Law'ın zeka seviyesi hakkında yorumlarını alalım biraz, çok salaklaşmadı mı son zamanlarda
Law bence saldı ya. Plana filan gerek yok bu manyaklar ortalığı dağıtır diye bekliyor. Luffy dediğimiz adam savaş gemisiyle muharebe alanına gökyüzünden inen birisi. Law zeki ama çalışmıyor artık. Zekasını daha çok poz kesmek için kullanıyor. Dayak yiyip yakalanınca bile cool gözükeyim modunda.Reis'in farklı bir tarzı vardır, şok etkisi yapıyor yorumlarıyla. Arada aykırı fikirler de duymak lazım mesela Law'ın zeka seviyesi hakkında yorumlarını alalım biraz, çok salaklaşmadı mı son zamanlarda