Ah be Mihawk. Gel şu arca da bize eğlence çıksın. :S
Yav iyi adam.Ah be Mihawk. Gel şu arca da bize eğlence çıksın. :S
WB'nin hastalıktan ötürü çok zayıfladığı belliydi. Yarım saat savaşınca kalbi tekleyip duruyor. Artık en güçlü olmadığı da defalarca vurgulandı. Mihawk'ı amiral seviyesi görüyorum. Belki Amiral-Yonkou arası. O sebeple MF'deki WB ile aralarında bence çok fark yoktu. Kılıcı göğsünden yedikten sonra, o WB amirallere karşı kaybederdi.Mihawk ve Whitebeard (dünyanın en güçlü adamı) arasınca o kadar da fark yok.
Ne görüyor bu kulaklar...
Genç, sağlıklı ve güçlü Shanks'ı "kolun yok" diye reddeden adam Whitebeard'ın bu haline "aradaki farkı görmek istiyorum" mu diyecek?WB'nin hastalıktan ötürü çok zayıfladığı belliydi. Yarım saat savaşınca kalbi tekleyip duruyor. Artık en güçlü olmadığı da defalarca vurgulandı. Mihawk'ı amiral seviyesi görüyorum. Belki Amiral-Yonkou arası. O sebeple MF'deki WB ile aralarında bence çok fark yoktu. Kılıcı göğsünden yedikten sonra, o WB amirallere karşı kaybederdi.
Foruma göre Doflamingo da Amiral alıyor, herkesin gerçeği kendine ağır xDMF WB de, Jinbeilerle savaşan BM de amiralleri yüzyüze alamazlardi Gerçekler ağır
Nasıl sartlarda gomdugu yazdım uzun.Ana fan boiları %70 ölüyken amiral gömen adamın gerçeklerden rahatsız.