Bir adam bu kadar az gözüküp kendini bu kadar sevdirmeyi nasıl başarır ya? Anka Marco gerçeği var bir. Kataymış. Meh.
Aynen meyve üstünlüğü söz konusu orada zaten de hatırladığım gibi Ace'te haki de yoktu zaten değil mi? Bayağı konuşulmuştu da hatta bu mevzu.Akainu açık açık sen logia meyvesi yedin diye kendini bir şey sanıyorsun. Sen sadece ateşsin ama ben ateşi yakan magmayım diyor.
Oda Ace kitabında hakisi var demişti.Aynen meyve üstünlüğü söz konusu orada zaten de hatırladığım gibi Ace'te haki de yoktu zaten değil mi? Bayağı konuşulmuştu da hatta bu mevzu.
Meyvesinin aşırı coollugu ve WB'nin sağ kolu olması sebebi ile.
Bir adam bu kadar az gözüküp kendini bu kadar sevdirmeyi nasıl başarır ya? Anka Marco gerçeği var bir. Kataymış. Meh.
Sevilmesinin dış etmenlere bağlı olduğunu sanmam. Aynı kişilikle başka bir pozisyonda olsa gene sevilirdi. Pell e benziyor. Pell de sevilirMeyvesinin aşırı coollugu ve WB'nin sağ kolu olması sebebi ile.
Pervane meyvesi yemiş ve BM'nin sağ kolu olsa sevilmezdi
Anka olmasi baya büyük etken ve serinin tüm kişiler tarafından en çok sevilen adamların biri WB'nin sağ kolu. Daha ne.Sevilmesinin dış etmenlere bağlı olduğunu sanmam. Aynı kişilikle başka bir pozisyonda olsa gene sevilirdi. Pell e benziyor. Pell de sevilir
Pell ön planda değil çünkü. Şuan nw de aktif biri olsa çok farklı olmazdı diye düşünüyorum.Anka olmasi baya büyük etken ve serinin tüm kişiler tarafından en çok sevilen adamların biri WB'nin sağ kolu. Daha ne.
Pell'e hiç bu kadar rağbet görmedim şu forumda. Bir kere bile görmedim hatta
Ha ben de severim Marco'yu.
İyi misin oğlum sen? Bu nasıl bir bakış açısıdır lan, yok WB'ye de çamur meyvesi yedir, karakterini de Perona gibi yap.Meyvesinin aşırı coollugu ve WB'nin sağ kolu olması sebebi ile.
Pervane meyvesi yemiş ve BM'nin sağ kolu olsa sevilmezdi