Eşşek deyip geçme, sengokuya direniyor sıradan bir eşşek.Eşşek ve altın semer mevzusu diyeyim.
Eşşek deyip geçme, sengokuya direniyor sıradan bir eşşek.Eşşek ve altın semer mevzusu diyeyim.
Direniyor da vasfı yok.Sadece binek.Eşşek deyip geçme, sengokuya direniyor sıradan bir eşşek.
Ağzına bir kılıç versek?Direniyor da vasfı yok.Sadece binek.
Hmm.Zor bir soru.Güç olarak zirveye çikarda vasıf...Ağzına bir kılıç versek?
Dalar, o cesarete sahip ama yenmekç çok başka.Yanından yonko geçse dönüp dalmaz bile bence. İşi gücü çaylak.
Haksız olduğunu kabul etmen güzel.
Veri sun diyecegim şuraya iki cümle yazamayacaksın.Gereksiz tartışmıyorum sadece.Dalar, o cesarete sahip ama yenmekç çok başka.
Haksız olduğunu kabul etmen güzel.
Hep öyle derler.Veri sun diyecegim şuraya iki cümle yazamayacaksın.Gereksiz tartışmıyorum sadece.
Kaido harici hepsinden güçlüdür diye açmışlar anketi benim itirazım ona. BM'ye karşı şans veririm kendisine.Akainu hayvan gibi güçlü bir adam.Yonkoulardan birisi ile dövüşüp gayet yenebilir.
Kesinlikle katıldığım önerme boş beleş gelişigüzel olsun diye yorumlar. tartışmadan ziyade artık yeşilaycılık kılıç vs goygoy dönüyor sadece 2-3 yorum okuyayım diyorsun aynı goygoy dönüp duruyor sıkılmıyorlar da garip.Şu genel tartışmanın adını boş beleş tartışma yapalım da bi anlam kazansın.
Luffy Sanji'nin tekmesiyle bayıldı denmesi(ki bayılmadı) üzerine eleştirmek, Rogerı erler öldürdü demekten ne farkı var? Adam karşı koymuyor ki lan. Neyin kafasıdır bu? Vergoya az kalsın bacak bırakacak çapsız, Luffy haki bassa ayağını Enel'den alır.
Akainu açık açık sen logia meyvesi yedin diye kendini bir şey sanıyorsun. Sen sadece ateşsin ama ben ateşi yakan magmayım diyor.Biraz eski bi mevzu ama son hatırladığım Ace'te haki olmamasıydı?