Bu tarz yorumlarını diğer karakterler için atmanı bekliyorum. Bm'nin yemeğine zehir koymayıp, tayfadan birisinin yemeğine zehir koymak, doktorum diye gezip, Luffy demese Punk Hazard'taki çocuklara yardım etmeyecek karakterleri de eleştirmeni beklerim. Üstelik birisinde olay istemsiz çalınıyor. Diğer olaylarda karakter kendi iradeleri ile seçim yapıyor. Hater denildiği zaman kızma sonra.
Kim kimin yemeğine zehir koymuş? Benim bildiğim Sanji'nin, Zoro'nun yemeğine bıçak koyduğu. Zoro'nun da gıkını çıkarmadı sindirdiği
Sanji'nin birinin yemeğine zehir koyacağına da inanmam. Yemek konusunda o kadar hassas adamdan bahsediyoruz.
Yerdeki yemeği, saygısından alıp yemiş adamdan bahsediyoruz.
Sanji'yi yemek zehirlerken çizmişse bu Oda'nın ayıbıdır. Hiç tartışmam o konuyu.
O kısımları tam hatırlamıyorum ama wikipedia'da Punk Hazard'da çocukları iyileştirme konusunda Law'un gönüllü olduğu yazıyordu. Luffy'nin talebi en fazla tuz biber olmuştur.
Hatta aynı wikipedia'da çocukların zehirlendiğini öğrendiğinde şok olduğu da yazıyordu.
Hater konusuna da kızmıyorum, merak etme. Alınganlık yapıyorsun farkındayım.
Ama dediğim gibi biz samuraylığı Gintama'dan öğrendik ve bir samuray için kılıcı onun ruhudur. Zamanında hükümet "Kılıçlarınızı bırakın" dedi diye kan gövdeyi götürmüş Edo'da. Samuray katliamları yapılmış. Yıllarca içsavaşla kırılmış ülke.
Tabi başka şeyler de var işin içinde ama Samuraylar için kılıç çok başka bir şey yani.
Adam kılıcı almış gidiyor, Zoro adamın arkasından kendini bırakıyor.
Adam kılıcı almış gitmiş, Zoro, Hiyori'ye "He tamam öyleyse, ben biraz daha uyuyayım" diyor.
Normalde nettir yani bu adama kimse 'samuray" falan demez. Ama ben o kadar ileri gitmiyorum. Oda'nın saçmalamalarından bir demet işte. Abartacak değilim.
Ama uyarayım. Orası Wano, bu adam da Zoro.
Zamanında kılıcını gömecek kadar kılıçlara önem veren biri olarak önümüze sunulan adam.
Bu yüzden Shusui olayı büyük utançtır ve temizlenmesi gerekir.