Yok baksana @Alpamis ne diyor, o tırpanı bilerek almış ki sonradan kendini sıkıp Tırmanı ele geçirsin ve kullansın, Zoro çok zeki yaAynen Killer dezavantajlı ve öyle olmasa Zoro ile eşit ve Zoro'nun kendine giren tırpanı çıkartmamasını da herkes yapabilir ve bu tırpanı sokan kişiye hep handikap oluşturur ve Killer'ın kafa yerinde olmadığı için böyle bir hata yapıp rakibini yaralamıştır ve böylelikle silahını kaybedip aslında bir çocuğun bile bildiği yapılmaması gereken bir hata yapmıştır ve bu olay da Zoro'nun herhangi bir marifeti yoktur.
Ama Luffy vs Cracker de, Nami bisküvileri ıslatırken bu hiç rakibe dezavantaj sağlamamıştır ve Luffy, Crackeri yenmiştir değil mi? Sonra Kata dövüşün de, Brulee ve diğer etkenler Luffy'e avantaj sağlamamış hatta dövüşün sonun da Kata kendini mi bıraktı gibi sorular olmasına rağmen, Luffy onu yenmiş ve daha güçlüdür ondan değil mi? Ama Zoro rakibini biçince; yaaa ama kafası yerinde değil kiii dezavantajları varrdıııı, öyle olmasa eşit falandır bunlar aynen aynen öyle katılıyorum
Hasan yanlış anladıysam söyle ama, yanlış anlamayı daha çok istiyorum çünkü doğrusu buysa
Kendinde olduğunu sana ispatlarım çok net xDAdamın kendinde olmadığını gösteren şeyleri yazdım.
Okumadıysan oku.
Okuduysan bana kendinde olduğunu ispatla.
"Kendinde değil tamam ama smile güç kısmıyor" diyorsan zaten one piece mantığını en baştan anlatmak gerekir. Uzun hikaye.
Ama cidden öğrenmek istersen gel güzel güzel sor, sana one piece'te bilinç nedir, irade nedir anlatayım.
Anlattıklarımda yanlış varsa düzeltirsin.
Yoksa kabul etmek zorundasın.
Bak kendinde olan Zoro'nun karşısındaki kılıç çalan şekilsiz üç defa açık buluyor ve bunları değerlendiremiyor ama kendinde olmayan Killer, Zoro'nun açık verdiğini görür görmez galiba kendinde olamadığı için anında deşebiliyor Zoro'yu. Allah herkese kendinde olmamayı nasip etsin