Bizim tayfanin baskalarini tanimadigini daha oncede gormus olman lazim zoro bonneyi tanimamisti kutsal ejderi bile tanimiyorlar sen supernovalarin taniyip tanimama olayindan bahsediyorsun.Tanimak zorunda degil kimse kimseyi.bunun akil ölcecek bir veri olmadigini soyluyorum hadi aklini ölctun bununla ama gucunu kisitlayan bir veri degil.Örnek olarak wbnin oglunu gosterebiliriz akilsiz oldugu belli gucu cok fazla oldugu soyleniyor yani akil ve guc birbirini etkilemiyor.İkisindede yuksek seviyede olan cok daha guclu olur zaten.Kaptaniyla konusmamasini veri olarak sundunuz hatta dediniz konusma yetisini falan bile kaybetmis olabilir bende size adamin aslinda konusup muhabbet edebilecek aklinin yerinde oldugunu mangada gosterdim.Kaptaniyla konusamiyorsa utancindan konusamiyordur belkide veya diger arkadaslarinin basina biseyler gelmistir uzuntuden de olabilir.Ama bu onun suikastci olmasini engellememis baskalarini kesip bicebilecek kadar akli yerinde zorodan tek yitince akli gidik oldu adamin.Zoroyada hasar bile vuramayacaginida gosteriyorum size ama o konuya deginmiyorsunuz bile.Zoronun silahini calan adam zoroya saldirmasa killerin hasarini yemeyecegini biliyorsunuz aslinda ama tükürdügünüzü yalamak zor geliyor sanki biraz.Zoro hasar yemeden yenebilirdi ustelik fiziksel hasari aldiktan sonra adamin silahini bile alip tek atiyor mu atmiyor mu?Burda psikolojik handikap mi daha onemli yoksa fiziksel olarak handikap mi daha onemli?Anlasilan sizin icin zoro killer denk kalacak bos yere uzatmanin anlami yok tartisma neticesiz kalacak
Arkadaş sen akıl diye ıq'yu katmışın işin içine ne alaka şimdi?
Ben "Iqsu yüksek olan güçlüdür" mü diyorum.
Akıldan kast ettiğim çey bilinç. Daha detaylı mı anlatayım?
Zoro ve Bonney olayına gelince zaten o zamab kimse kimseyi tanımıyor, en kötü nesil ya da süpernova tanımları o olaydan sonra geliyor ve dünya çalkalanıyor.
Ben kaptanıyla konuşmamasından bahsetmedim.
"Kaptanı esir, tayfası ne durumda belli değil, bu gitmiş Orochi'nin emirlerini dinleyip çocuk kovalıyor." dedim.
Killer'ın Zoro'ya darbe vuramayacak olması konusuna diyecek laf yok çünkü dayandığı bir şey yok. Tamam adam tırpanı, Zoro'dan geri alamadı. Ama adamın aklı başında değil, tam gücünde olmadığı belli, bu yüzden bu dediğin de delil olmuyor bu yüzden.
Kaç mesaj önce yazdım yani. Tekrar yazmayınca mı sorun oldu?
Psikolojik handikap ve fiziksel handikap konusunda da açıklama yaptım. Keşke okuyup cevap verseniz.
İnsan bilinci ve iradesinin bu seri için neler ifade ettiği ortada. Bin tane örnek verilir. Bir şeyler karaladım da ama nedense ona bir cevap gelmedi ve gene aynı türkü tutturulmuş.
O zaman al sana tartışmasız açıklama;
Baygın Luffy, etrafındaki adamları bayıltıyor, Kaido'ya burdayım diyor.
Bilinci yerindeyken Kaido'nun "velet" dediği adam bilinci kapalıyken dikkatini çekiyor.
Neden?