Fandaşlarından mı etkilendin bremin? Uyma onlara.Zoro lanetli kilic muhabbetine Kaido'ya tek atacak, vaziyet alin.
Fandaşlarından mı etkilendin bremin? Uyma onlara.Zoro lanetli kilic muhabbetine Kaido'ya tek atacak, vaziyet alin.
Efsane olur he
Efsane dayak yer.Efsane olur he
Kılıcı çektiyse güç farkını biliyordur.Efsane dayak yer.
Yonkoulara karşı o argüman biraz yalan oldu sanki.Kılıcı çektiyse güç farkını biliyordur.
İçinden geçecek Reis, sonra buralar hep bahane kaynayacakZoro lanetli kilic muhabbetine Kaido'ya tek atacak, vaziyet alin.
Smoothie'nin silahlanmasının şuan ki Zoro'dan düşük olabilme ihtimali bile bana garip geliyor açıkçası Bu kadının olayı kılıç ustalığı+haki+meyveyken muhtemelen bide.Smoothie'nin boyutunu artırması hareket hızı için iyi olmayabilir ama attığı slashların boyutunun ne kadar arttığını söylememe gerek yok sanırım.Fiziksel gücü de oldukça artıyor büyüdükçe.Ayrıca dediğim gibi oldukça sakat bir meyvesi var.Saldırı gücünün de Jack,Cracker,Zoro gibi adamlardan daha üstün olduğu tartışmasız bir şey benim için.Zoro'nun p.upsuz yenebileceğini sanmıyorum.Smoothie yıkımcılardan biriyle dövüşürse daha iyi anlarız tabi
Peki baltayı taşa vurduğunda oluşan ağır geri tepme ve titreme misali Zoro da vurur ve kendisi zarar görürse, ya da bayılırsa(!) senin bahanen ne olacak reddi? "Garnı aç garnı!" mı diyeceksin yoksa? xDİçinden geçecek Reis, sonra buralar hep bahane kaynayacak
İlkini ben uydurayım Kaido çok içmişti o yüzden oldu
Hala belli olmaz diyorum ben. Umutluyuz!Yonkoulara karşı o argüman biraz yalan oldu sanki.
O umut Wb'ye karşı ''aramızdaki farkı görmek istiyorum'' dediğinde bitmemiş miydi?Hala belli olmaz diyorum ben. Umutluyuz!