Mangada olan bu, kendinizi az zorlamayın da olanı görün.Zorlaaa, zorlaaaa az daha zorlaaaaaaa.
Adam giderken Zoro ayakta, hangi seriyi takip ediyorsunuz çok merak ediyorum şahsen
Mangada olan bu, kendinizi az zorlamayın da olanı görün.Zorlaaa, zorlaaaa az daha zorlaaaaaaa.
La iyice zıvanadan çıktın Redi.Mangada olan bu, kendinizi az zorlamayın da olanı görün.
Adam giderken Zoro ayakta, hangi seriyi takip ediyorsunuz çok merak ediyorum şahsen
Gördüğünüzü yorumlamaktan acizsiniz Red'e laf atıyonuz ?La iyice zıvanadan çıktın Redi.
Adam dövüştüğü insanın saf dışı kaldığını anlamadan üstelik kılıcını çalmış, sürekli açığını arayıp saldırıyor vs iken gidip Zoroya sırtını dönecek ve tırpanı alıp uzaklaşacak öyle mi?
Hakkında hayırlısı.
Takiliyorum biremin, henuz o kadar ucmadim.Fandaşlarından mı etkilendin bremin? Uyma onlara.
Saka bi yanada Kaido bi tekide bizimkine atar Luffye attigi gibi.İçinden geçecek Reis, sonra buralar hep bahane kaynayacak
İlkini ben uydurayım Kaido çok içmişti o yüzden oldu
Senin gibi görmediğini yorumlamak da var şimdi buna da şükürGördüğünüzü yorumlamaktan acizsiniz Red'e laf atıyonuz ?
Zoro da uçamıyor zaten, çok ortak yanınız var bremin.Takiliyorum biremin, henuz o kadar ucmadim.
Saka bi yanada Kaido bi tekide bizimkine atar Luffye attigi gibi.
Zoro orada Kamazo ile dövüşürken kaçma şansı olan Gyukimaru oturup Zoro'yu bekliyor. Bu fırsatı gitmek için değerlendirmeyen adam, tam da Zoro rakibini yani Kamazo'yu yendiği sıra terk ediyor orayı?Sallama işinde sınırları her zamanki gibi zorlamaya devam ediyorsun Hasan.
Baştan yazmadığın Op bölümü var mı senin
Galiba geleceği görenlerin sayısı artıyor gittikçe seride, o gücün de espirisi kalmadı desene
Denizlerdeki en tehlikeli gücü müttefik toplama olarak tanımlamıştı. Ve evet bu söze gönderme olarak Wb'nin bir tümen komutanı tarafından engellenmişti. Fakat konumuz bu değil Aradaki *güç farkını silahını ateşlemeden anlayamadı. Yani Mihowk bir yalancı........Aynı arc gücü müttefik toplama olarak da tanımlamıştı.