Tayfa önce yenilir sonra kazanır. Umarim öyle olmaz xDrake yense de olur, Türkler kazansın Drake onurumuzdurX-Drake abimiz mazbatayı verecek demek.
Sivasta olsa daha ironik olurdu. Drake ağlatacak bu Fransızı.Tayfa önce yenilir sonra kazanır. Umarim öyle olmaz xDrake yense de olur, Türkler kazansın Drake onurumuzdur
Sanjinin en az 2 katı kadar güçlü olması lazım ki Queeni indirsin. Kostüm ve geppou dışında bir taktik geliştirmemiş göründüğü kadarıyla. Diable jambe gibi bir teknik bulması lazım.Her kes bu adamı Quuen'le falan kapıştırıyor ama ben oraya kadar gelmeden bir süpernova'ya bile üstünlük kurabileceğini sanmıyorum. Drake'nin dövmesi gerekiyor.
Sanji bahtsız bir karakter. İlk ödülünde resmi berbat çıkar. Okama adasında eğitim alır. Zoro'yu ödülde geçer, ama ailesinin ismi sayesinde. Hayali görünmez olmaktır. Yine ailesi sayesinde elde eder. Son düzgün dövüşü 9 sene önce. Onda da Jinbei vardı yanında. Wano'daki dövüşü ve hamam olayları off-panel idi. Aynı bölüm içerisinde bana Vinsmoke deme der, ancak 5 dakika geçmez ödülü ile kızları elde edeceği düşünür. Oda karakterin belasını vermiş. :/ Cidden sevmiyor gibi.Her kes bu adamı Quuen'le falan kapıştırıyor ama ben oraya kadar gelmeden bir süpernova'ya bile üstünlük kurabileceğini sanmıyorum. Drake'nin dövmesi gerekiyor.