Poz da işte amaçsız ne gereği var.Ben pantolon niye açık diye soruyorum.
Poz da işte amaçsız ne gereği var.Ben pantolon niye açık diye soruyorum.
Kaç dkdır +18 muhabbet yapıyorsun amaneden?Ben pantolon niye açık diye soruyorum.
Anlayamadım valla.Poz da işte amaçsız ne gereği var.
Pantolon neden açık diye sormak +18 olmasa gerek.Kaç dkdır +18 muhabbet yapıyorsun amaneden?
Ben genele takılmıyorum ki. Düğme çok saçma geldi o kadar. Ayrıca seksi çıkmak isteyen ışık ve gölgeden yararlanmalıdır, öyle malak gibi yatılmaz.
Kim yatıyor yahu. Abla kitapların arasında oturmuş.Ben genele takılmıyorum ki. Düğme çok saçma geldi o kadar. Ayrıca seksi çıkmak isteyen ışık ve gölgeden yararlanmalıdır, öyle malak gibi yatılmaz.
Seksi çıkmaktan ziyade aklı başka yere çekmeye çalışmak olabilir. De bence çok konuşmayalım uyarı falan gelecek bir yerlerden.Ben genele takılmıyorum ki. Düğme çok saçma geldi o kadar. Ayrıca seksi çıkmak isteyen ışık ve gölgeden yararlanmalıdır, öyle malak gibi yatılmaz.
Vallahi görseli unuttum ya.Kim yatıyor yahu. Abla kitapların arasında oturmuş.
Ayrıca ışık ve gölgeleri kullanacaksan erotik olursun. Seksi başka bir şey.
O kitaplar boşuna yok orada. Lütfen.
Bence de ya böyle şeylerden hiç hoşlanmam deyip sana yürüyormuşum şimdi.Seksi çıkmaktan ziyade aklı başka yere çekmeye çalışmak olabilir. De bence çok konuşmayalım uyarı falan gelecek bir yerlerden.
Biz anladık zaten senin niyetini. O yüzden işte su yüzüne çıkarmaya çalışıyorum ya o planını.Bence de ya böyle şeylerden hiç hoşlanmam deyip sana yürüyormuşum şimdi.
Hayırlı forumlar.