Orochi bir delirtti Zoroyu kesmeyi çalışınca bi de araya bu değişik girince,daha bir öfkelendi.Bide sırıtıyor sürekli(kanser sebebi),rahatça tutuyor Zoroyu.Aynen aklı baya gitmiş. Karı kız falan. Hyori yaramadı bu oğlana
Bu Kyoshiro ne ayak yav
Orochi bir delirtti Zoroyu kesmeyi çalışınca bi de araya bu değişik girince,daha bir öfkelendi.Bide sırıtıyor sürekli(kanser sebebi),rahatça tutuyor Zoroyu.Aynen aklı baya gitmiş. Karı kız falan. Hyori yaramadı bu oğlana
İlkinin düğmesi niye açık? Göbeği mi varmış?
Abla seksiliğin kitabını yazmış sen yağ mı görüyorsun orada?İlkinin düğmesi niye açık? Göbeği mi varmış?
Ben sadece düğmenin açık olduğunu gördüm, gerisi ise sorudan ibaret. Seksi mi bilemedim ama. Onu anlamıyorum. @traokun söylesin onu da.Abla seksiliğin kitabını yazmış sen yağ mı görüyorsun orada?
Yanlış adamı yapmış, Law gidici zaten.
Hawkins'in taraf değiştirmesi falan deniliyor da şimdi sorasım geldi. Bu adam Law'a ittifak teklif edecek olsa gördüğü her yerde ne diye " seni hapse tıktığıma emin olacağım." deyip duruyor. Aptal mı be.Law Hawkins'e çok bilendi ittifak olurlar mı sence.
Ne düğmesi önce onu anlamalıyım.Ben sadece düğmenin açık olduğunu gördüm, gerisi ise sorudan ibaret. Seksi mi bilemedim ama. Onu anlamıyorum. @traokun söylesin onu da.
Luffy Kid düşmüş. 3 baş dersek Oda Law'ı ayırır mı onlardan. Ama hangi hapse ortada hapiste kalmıyor.Law esir düşecek.
Hapishane önünde yine üçlü poz verirler. 2 yıl önce & sonra tarzı.Luffy Kid düşmüş. 3 baş dersek Oda Law'ı ayırır mı onlardan. Ama hangi hapse ortada hapiste kalmıyor.
Zevk sahibi olmadığını da belli etmiş oldun.Abla seksiliğin kitabını yazmış sen yağ mı görüyorsun orada?