Law yeni bir boyut oluşturamıyor, ya da boyutlar arası geçiş sağlayamıyor. Bu tarz şeyleri uyanış da aktif eder mi diye düşünmeden edemiyorum.Onun meyvesinin Shambles seysi Saskede vardı. Çok seviyorum o özelliği. Gerisi meh. Sevmem.
Law yeni bir boyut oluşturamıyor, ya da boyutlar arası geçiş sağlayamıyor. Bu tarz şeyleri uyanış da aktif eder mi diye düşünmeden edemiyorum.Onun meyvesinin Shambles seysi Saskede vardı. Çok seviyorum o özelliği. Gerisi meh. Sevmem.
Boyutu değil shambles aynısı. Bu meyveyi Shanks yese nolue diye düşünmeden edemiyorum. 5 milyarlık meyve. Shanks zirveye oturtur benceLaw yeni bir boyut oluşturamıyor, ya da boyutlar arası geçiş sağlayamıyor. Bu tarz şeyleri uyanış da aktif eder mi diye düşünmeden edemiyorum.
Bakarsın Law seri sonu Shanks seviyesine gelir.Boyutu değil shambles aynısı. Bu meyveyi Shanks yese nolue diye düşünmeden edemiyorum. 5 milyarlık meyve. Shanks zirveye oturtur bence
Seri sonu WB seviyesine gelecek bence toprak altı kalma seviyesiBakarsın Law seri sonu Shanks seviyesine gelir.
Ciddi ciddi WB'nin en güçlü olduğundan şüphe eden insan.Seri sonu WB seviyesine gelecek bence toprak altı kalma seviyesi
Olum, Im ve Rogerdan sonra 3'e koydum adami? Daha ne? Roger ile zirveyi paylaşır görünür de. Arkada Im bence serinim şu an zirvesi.Ciddi ciddi WB'nin en güçlü olduğundan şüphe eden insan.
Sana WB konusunda ciddi cevap vermeyi kestim, senin kışkırtıcı, troll tarzınla cevap vereceğim bundan sonra. Hiruzen için de aynısı geçerli.Olum, Im ve Rogerdan sonra 3'e koydum adami? Daha ne? Roger ile zirveyi paylaşır görünür de. Arkada Im bence serinim şu an zirvesi.
Trol yaptığım konular var elbet ama öyle Akainuya tek atamaz. MF'de de 2 atmadı. Bunlari savunmam WB zayıf demek değil
Çapulçu tayfasini da savunacan mi?Sana WB konusunda ciddi cevap vermeyi kestim, senin kışkırtıcı, troll tarzınla cevap vereceğim bundan sonra. Hiruzen için de aynısı geçerli.
Eski ölümüne savunan, saçma insanlar tarafından triggerlanan Ali yok artık.Çapulçu tayfasini da savunacan mi?