Aralarında uçurum yoktur elbette ama bir güç farkı vardır Queen lehine. Çok şey bu arc belli olacak. Bakalım.Öylesine yazdığım bir şey.Ciddi değilim.Ama beklendiği gibi Queen çok daha güçlü çıkmayacak bana göre.
Aralarında uçurum yoktur elbette ama bir güç farkı vardır Queen lehine. Çok şey bu arc belli olacak. Bakalım.Öylesine yazdığım bir şey.Ciddi değilim.Ama beklendiği gibi Queen çok daha güçlü çıkmayacak bana göre.
Smoothie gücünü göstermedi yalnız daha.Belli değil hiçbir şey bana göre.Smoothie'nin daha güçlü çıkma olasılığı da var.Aralarında uçurum yoktur elbette ama bir güç farkı vardır Queen lehine. Çok şey bu arc belli olacak. Bakalım.
Kovalamaca + ayna dünyası bölümleri sağ olsun WCI travmam var. Hiçbir şey güzel gelemiyor o arc ile ilgili. Dressrosa'da bile sevdiğim belli başlı şeyler var. Kahrolsun WCI.En sevdiğim One Piece bölümlerinden bir tanesi 871. bölüm.
Kafası dildoya benzeyen Queen :
Asaletin One Piece'de vücut bulmuş hali :
Bana göre mevkidaşına 388m ödül farkı atmış birinin mevkidaşından daha güçsüz olma ihtimali yok. Çünkü o kadar ödül farkını sivil katliamı ya da kaptan farkıyla açıklayamazsın.Smoothie gücünü göstermedi yalnız daha.Belli değil hiçbir şey bana göre.Smoothie'nin daha güçlü çıkma olasılığı da var.
WCI güzeldir yaa. Big Mom, Katakuri, Sanji, Luffy, Jinbe ve Brook var. Sanji'nin pasif kalması sıkıntıydı sadece. Yani Wano arcındaki gibi bir Sanji görsek çok iyi olurdu. Yine de fena değildi. Katakuri'nin silahından kurtulması ve Chiffon'u Oven'dan kurtarması filan, klas şeylerde yaptı ama beklentim çok daha fazlaydı.Kovalamaca + ayna dünyası bölümleri sağ olsun WCI travmam var. Hiçbir şey güzel gelemiyor o arc ile ilgili. Dressrosa'da bile sevdiğim belli başlı şeyler var. Kahrolsun WCI.
Ne güzel resim öyle