Öncesi için teşekkür ediyordu orada sanki.Benim hatırladığım kadarıyla Zoro kayıktayken yiyordu. O da gazeteye tepki verdikleri bölüme denk geliyor. Senin dediğin bölümde kayıktan inmiş ve Yasu ile yürüyorlar. O bölüm yediğine emin misin?
Öncesi için teşekkür ediyordu orada sanki.Benim hatırladığım kadarıyla Zoro kayıktayken yiyordu. O da gazeteye tepki verdikleri bölüme denk geliyor. Senin dediğin bölümde kayıktan inmiş ve Yasu ile yürüyorlar. O bölüm yediğine emin misin?
Ben de öyle hatırlıyorum.Öncesi için teşekkür ediyordu orada sanki.
Emin değilim. Zaten o bölümde yediğini söylemiyorum, o bölümde yediği sushiden bahsediyor. Yasu parasını ödemiş. Sonrasında da yemiş olabilirler. Zoro kumarda kazanmış, yanında su yada içki taşıyor falan.Benim hatırladığım kadarıyla Zoro kayıktayken yiyordu. O da gazeteye tepki verdikleri bölüme denk geliyor. Senin dediğin bölümde kayıktan inmiş ve Yasu ile yürüyorlar. O bölüm yediğine emin misin?
Ben de bekliyorum ama Kid, Law ve Luffy ayrı, Drake Urouge ve Drake ayrı çizildi. Üstteki üçlüye tek Zoro yetişir gibi :/ Orada da Luffy uçacak, Teach ile zirve olacak.Hawkins tasarımı en sağlam Nova bence. Çok şey bekliyorum kendisinden.
Law-Kid- Luffy - Zoro daha başka seviyelere gelecekler tabii ki. Seri sonu dördünü de amiral-yonkou potasında görebiliriz.Ben de bekliyorum ama Kid, Law ve Luffy ayrı, Drake Urouge ve Drake ayrı çizildi. Üstteki üçlüye tek Zoro yetişir gibi :/ Orada da Luffy uçacak, Teach ile zirve olacak.
Tasarımı iyi ama meyvesi çok hax şu an. Biraz kismasi lazim cidden
Law hakkında çok objektif konuştum bugünLaw-Kid- Luffy - Zoro daha başka seviyelere gelecekler tabii ki. Seri sonu dördünü de amiral-yonkou potasında görebiliriz.
Bakma Law'un nerflendiğine, düzgün işlenirse Luffy'nin zorlanarak yendiği Cracker gibi tipleri daha kolay yenebilir. Ama işte.Law hakkında çok objektif konuştum bugün
Ya bu muhabbet Law = WB' ye gidecek. Baslamadan bitirelim. Şu an Lawa laf atasim yok hiçBakma Law'un nerflendiğine, düzgün işlenirse Luffy'nin zorlanarak yendiği Cracker gibi tipleri daha kolay yenebilir. Ama işte.
Meyve potansiyelinden bahsediyordum ben.Ya bu muhabbet Law = WB' ye gidecek. Baslamadan bitirelim. Şu an Lawa laf atasim yok hiç
Onun meyvesinin Shambles seysi Saskede vardı. Çok seviyorum o özelliği. Gerisi meh. Sevmem.Meyve potansiyelinden bahsediyordum ben.