Ekmek fakir yemegidir. Ekmek ile katık et denir.Ekmek de sevmiyor.
Law 2 kutsal ejder tarafından büyütüldü. Zengin bebeleri Law eğitmiş sonuç bu. Ekmek sevilmez mi yahu
Ekmek fakir yemegidir. Ekmek ile katık et denir.Ekmek de sevmiyor.
O sözümden feragat ediyorumOnu zamanı gelince gösteririm. Şimdi ya sözünü tutan biri ol yada sözünü tutmayan işte adını sen koy ağır yazmış olmayayım.
Bimilyar bekliyorum kendisinden shshshChopper-sama'nın gerçek ödülü artık bu arc açıklanır o zaman.
Bu arada benzetmeler süper.
Luffy bir şekilde dahil olacak. Lastik gibi her yere çekiliyor. Keşke biraz kıssa plotu da düzgün bir şeyler okusak.Bekleme bir şey
Araya dalacaklar ve hiçbir şey olmayacak Plot koruyacak onları. HxH izlemiyoruz. One Piece bu. Luffy herhangi bir sartda herhangi birini alir. Ittirerek. Saçma sapan bir plot ile hem de.
Aklıma ilk gelen şeyler hoş değildi. O yüzden yazmak istemedim.
Bir adet Law nedir yahu?
Bir kolsuz, bir maden işçisi çok güzel gidiyordu aslında. Orada Law'ı da tanımayan bir gag ifade lazım.
Eyvallah. Seni çok güzel tanıdım. Bir daha sakın beni alıntılama.O sözümden feragat ediyorum
Şahsım adına hiç biriniz beni üzemezsiniz.Haydi Law fanları üzülmesin. Herkesin yapabileceği şey vardır. Bu arc Law'ın yapacağı en iyi şey smile için tedavi bulmak olur. Tabi chopper-sama ile birlikte. Bunu da dalga geçmek için yazmadım. Karakterin misyonu, asıl yaptığı iş bu.
@Mike
Aklıma ilk gelen şeyler hoş değildi. O yüzden yazmak istemedim.
Doktor çocuğu işte.Ekmek fakir yemegidir. Ekmek ile katık et denir.
Law 2 kutsal ejder tarafından büyütüldü. Zengin bebeleri Law eğitmiş sonuç bu. Ekmek sevilmez mi yahu
Savaşacaktır da zaten. Şu anlık ana rakibi Hawkins gibi gözüküyor. Ancak doktor olduğu için yapacağı en büyük iş Smile için bir tedavi bulmak olur. Wcı'da Sanji nasıl pasta yaparak iş yaptı. Law da ona benzer iş yapar, Chopper ile.Şahsım adına hiç biriniz beni üzemezsiniz.
Burada adama malum lakaplar takıla takıla benim de bilinçaltıma işledi. İstemsizce poşet diyesim geliyor benim de. Nasıl manipülasyona maruz kaldıysam..
Şu adamla ilgili niye kimse gag bir şey bulamıyor?
En azından zevksiz falan diyeydin. Adam ekmek sevmiyor.
Bir de aklıma şimdi geldi. Bunlar Zou'dan Wano'ya nasıl gittiydi?
Law'un denialtısına ne oldu, nerede?